9 καλοί λόγοι να έρθετε στην Ομάδα της “Εναλλακτικής Παιδείας”.

  1. Για το συναρπαστικό και διαδραστικό εκπαιδευτικό περιβάλλον

Οι μαθητές -αλλά και οι καθηγητές μας- απολαμβάνουν το μάθημα αλλά και το διασκεδαστικό και πνευματώδες κλίμα μέσα στην τάξη.

 

  1. Για την πρακτική, ανθρωπιστική και ψυχολογική προσέγγιση στην επιστήμη της Αστρολογίας

Οι δύο βασικοί κύκλοι σπουδών είναι σχεδιασμένοι ώστε να εκπαιδεύσουν βήμα-βήμα τους σπουδαστές στην ανάλυση και ερμηνεία των ωροσκοπίων. Επίσης, μέσω της σύγχρονης διαδικτυακής πλατφόρμας που λειτουργεί στη Σχολή, καλωσορίζουμε κάθε χρόνο όλο και περισσότερους μαθητές από όλο τον κόσμο.

 

  1. Για το πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό

Πέρα από το σύγχρονο αστρολογικό πρόγραμμα που εγκαθιστούμε στους υπολογιστές των σπουδαστών, παρέχουμε βιβλία, σημειώσεις και βιβλιογραφία καθ’ όλη τη διάρκεια της 2ετούς φοίτησης. Επίσης, όλα τα μαθήματα και τα σεμινάρια που πραγματοποιούνται από τους καθηγητές της Σχολής αλλά και διεθνείς εισηγητές ηχογραφούνται και αποστέλλονται στους σπουδαστές άμεσα για επανάληψη και για το αρχείο τους.

 

  1. Για το έμπειρο εκπαιδευτικό προσωπικό

 Με πολυετή εμπειρία στη μάχιμη επαγγελματική αστρολογία, οι καθηγητές της Εναλλακτικής Παιδείας με όρεξη και μεράκι, πλούσια αρθρογραφία στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο αναλαμβάνουν βήμα-βήμα να εκπαιδεύσουν τους σπουδαστές στη θαυμαστή γλώσσα της Αστρολογίας.

 

  1. Για τα εξειδικευμένα courses

Πέραν του βασικού κύκλου, η Εναλλακτική Παιδεία προσφέρει διαρκή επιμόρφωση μέσω διοργάνωσης σεμιναρίων από διεθνείς εισηγητές σε όλη τη διάρκεια της φοίτησης, καθώς και μέσω εξειδικευμένων courses (Καρμική, Ιατρική, Ωριαία), προσφέροντας πολυποίκιλες επιλογές με προσεγγίσεις πέραν της Κλασικής Δυτικής Αστρολογίας.

 

  1. Για τα ανταγωνιστικά δίδακτρα

Χωρίς κόστος εγγραφής ή επιπρόσθετες χρεώσεις, τα δίδακτρα παραμένουν σταθερά σε χαμηλές τιμές, με πολλές ευκολίες πληρωμής και εκπτώσεις.

 

  1. Για τη δέσμευσή μας απέναντι στους σπουδαστές

Από την πρώτη μέχρι την τελευταία ημέρα των σπουδών, προσφέρουμε συνεχή υποστήριξη, με ενισχυτική διδασκαλία (φροντιστήρια) και ιδιαίτερα μαθήματα για όσους το επιθυμούν.  Η γραμματειακή υποστήριξη της Εναλλακτικής Παιδείας είναι πάντα διαθέσιμη για την επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος, την ενημέρωση, την προμήθεια σημειώσεων, την αποστολή των ηχογραφημένων μαθημάτων κλπ.

 

  1. Για το πλήρες εβδομαδιαίο πρόγραμμα

Αντιλαμβανόμενοι τα απαιτητικά προγράμματα, τις επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις των ενήλικων σπουδαστών μας, η Εναλλακτική Παιδεία  κρατά σταθερές τις ημέρες και τις ώρες των εβδομαδιαίων μαθημάτων χωρίς αλλαγές, αναπλήρωση σε περίπτωση αργιών και φυσικά τη δυνατότητα για παρακολούθηση από το σπίτι στους μαθητές εντός και εκτός Ελλάδας, μέσω διαδικτύου. Η Σχολή βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, απέναντι από την Τροχαία Αθηνών στο Μεταξουργείο, σε ασφαλές και εύκολα προσβάσιμο σημείο.

 

  1. Για την επαγγελματική αποκατάσταση

Για όσους επιθυμούν ν΄ακολουθήσουν επαγγελματικά την Αστρολογία, παρέχουμε συμβουλευτική και κατευθυντήριες βάσει των κανόνων της επαγγελματικής δεοντολογίας και ζητημάτων ηθικής. Το site της Εναλλακτικής Παιδείας “astroteam.gr” δίνει βήμα στους σπουδαστές που θέλουν να αρθρογραφήσουν, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα διαδικτυακής προβολής μέσω των live εκπομπών που γίνονται καθημερινά στις εγκαταστάσεις της Σχολής.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις επισκεφθείτε τη σελίδα “Συχνές Ερωτήσεις” ή επικοινωνήστε μαζί μας στο 211 184 8099

Η ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που θα συμπληρωθούν στις φόρμες του ιστότοπου για να μείνει σε επαφή μαζί σας. Θα χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες με εμπιστευτικότητα και δεν θα τις μοιραστούμε με κανέναν. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την σελίδα μας σχετικά με την πολιτική απορρήτου. Εγγραφόμενοι στις φόρμες επικοινωνίας συναινείτε στο ότι μπορούμε να χρησιμοποιούμε τις συγκεκριμένες πληροφορίες σύμφωνα με τους όρους χρήσης. 

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ Ε.Ε.

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

Σάμου 4-6, 104 38 Μεταξουργείο,

Τηλέφωνο: 211 184 8099 , 210 52 31 788

Κινητό: 6970934790

ΩΡΕΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ 
ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:
16.00 ΜΕ 22.00
ΣΑΒΒΑΤΟ:
11.00 ΜΕ 19.00

Συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Δήλωση Απορρήτου

12 + 14 =