ΔΙΕΤΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


 

Το πρόγραμμα σπουδών μας είναι έτσι δομημένο, ώστε να οργανώσει με αποτελεσματικό τρόπο τον τεράστιο όγκο των αστρολογικών πληροφοριών, ούτως ώστε ο σπουδαστής να μην χαθεί σε έναν κυκεώνα γνώσεων. Η εμπειρία μας έχει δείξει ότι το πρόβλημα με τους μελετητές της αστρολογίας δεν είναι τόσο η έλλειψη γνώσεων, αλλά η λάθος οργάνωση κι εκτίμηση των πληροφοριών, η οποία οδηγεί σε εσφαλμένα συμπεράσματα. Η αστρολογία είναι μια εξαιρετικά πολυσύνθετη επιστήμη, κι εμείς βοηθούμε τον σπουδαστή να βάλει σε τάξη το νου και τις γνώσεις του.

Πρόκειται για ένα πλήρες πρόγραμμα αστρολογικών σπουδών που είναι καταρτισμένο έτσι ώστε οι σπουδαστές, μετά το πέρας της διετίας και με τη Βεβαίωση Σπουδών, να έχουν τη δυνατότητα να ασκήσουν αν επιθυμούν επαγγελματικά την αστρολογία. Περιλαμβάνει θεωρητικά μαθήματα, παραδείγματα, ασκήσεις, τεστ με παρουσιάσεις και προβολές που θα βοηθούν στην κατανόηση των αστρολογικών εννοιών.

Αναλυτικά τα μαθήματα του Κ.Δ.Β.Μ. ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ – ΑΣΤΡΟΠΑΙΔΕΙΑ που αφορούν τομείς της Αστρολογίας μπορείτε να ενημερωθείτε εδώ.

Facebook

Twitter

Google+

Linkedin

Youtube

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ Ι.Κ.Ε.

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

Σάμου 4-6, 104 38 Μεταξουργείο,

Τηλέφωνο: 211 184 8099 , 210 97 68 298

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ Ι.Κ.Ε.

ΣΑΜΟΥ 4-6, ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ, ΑΘΗΝΑ, 104 38
211 184 8099 , 210 5231788
info@enallaktikipaideia.com