Αστρολογία της νέας εποχής.

Η ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΙΚΕ είναι Κέντρο Δια Βίου Μάθησης με σκοπό να καλύψει ένα μεγάλο κενό στο χώρο της Αστρολογίας με προγράμματα σπουδών που καλύπτουν όλους τους κλάδους της Αστρολογίας και είναι σχεδιασμένα τόσο για τους σπουδαστές που αποβλέπουν στο να αποκτήσουν επαγγελματική κατάρτιση, όσο και για τους ερασιτέχνες ή επαγγελματίες που επιθυμούν να επιμορφωθούν σε κάποιους κλάδους της αστρολογίας ή να παρακολουθήσουν εξειδικευμένα σεμινάρια.
Το Κ.Δ.Β.Μ. ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ έχει συσταθεί από διακεκριμένους Αστρολόγους με μεγάλη εμπειρία στη διδασκαλία της Αστρολογίας καθώς επίσης και στον τομέα της συμβουλευτικής.
Όραμά μας είναι η αναβάθμιση της Αστρολογίας στο υψηλό επίπεδο που της αναλογεί. Για να το πετύχουμε αυτό θα συνεργαστούμε με τους σημαντικότερους Έλληνες αστρολόγους αλλά θα φιλοξενούμε συχνά και αστρολόγους από το εξωτερικό για να εισηγούνται εξειδικευμένα σεμινάρια. Παράλληλα, οι σπουδαστές μας θα απολαμβάνουν πολλά προνόμια, όπως:
• Δωρεάν σημειώσεις των καθηγητών.
• Εκπτώσεις στα σεμινάρια.
• Δανειστική βιβλιοθήκη με βιβλία αστρολογίας στα Ελληνικά και στα Αγγλικά.
• Επαγγελματική αποκατάσταση για τους αριστούχους μετά το πέρας των σπουδών.
• Αναγνώριση του πτυχίου τους από συλλόγους και σχολές του εξωτερικού.

Η ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που θα συμπληρωθούν στις φόρμες του ιστότοπου για να μείνει σε επαφή μαζί σας. Θα χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες με εμπιστευτικότητα και δεν θα τις μοιραστούμε με κανέναν. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την σελίδα μας σχετικά με την πολιτική απορρήτου. Εγγραφόμενοι στις φόρμες επικοινωνίας συναινείτε στο ότι μπορούμε να χρησιμοποιούμε τις συγκεκριμένες πληροφορίες σύμφωνα με τους όρους χρήσης. 

Ακολουθήστε μας στα Social

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ Ι.Κ.Ε.

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

Σάμου 4-6, 104 38 Μεταξουργείο,

Τηλέφωνο: 211 184 8099 , 210 97 68 298

Συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Δήλωση Απορρήτου

11 + 12 =