Το πρόγραμμα σπουδών στην Εναλλακτική Παιδεία.

Η Σχολή Εναλλακτική Παιδεία – Αστροπαιδεία προσφέρει πιστοποιητικό και Πτυχίο παρακολούθησης Αστρολογικών Σπουδών ύστερα από την ολοκλήρωση και των 2  9μηνων κύκλων  καθώς και του Master class-workshop  παράλληλα με την  κατάθεση Πτυχιακής Εργασίας που αποδεικνύει το επίπεδο γνώσεων του σπουδαστή. Σε μια κοινωνία που διαρκώς εξελίσσεται, η σχολή Αστροπαιδεία αναγνωρίστηκε ως κέντρο δια βίου μάθησης Αστρολογικών σπουδών, που όχι μόνο δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τις σχολές του Εξωτερικού όπου μέχρι τώρα κυριαρχούσαν στην ΕΕ, αλλά που με σιγουριά πλέον λέμε ότι το πρόγραμμα και η διδασκαλία της είναι ανώτερα.

Σύντομα και μέσα σε λίγα χρόνια θα ξεχωρίσουμε τις επίπονες και απαιτητικές σπουδές του αντικειμένου σε σχέση με τις υπόλοιπες απόλυτα σεβαστές κατά τα άλλα Εσώτερες Τεχνικές και η Αστρολογία θα αναδειχθεί ως σπουδή αποκλειστικά συνδεδεμένη με την Ψυχολογία και η δράση της θα είναι παράλληλη με τις σχολές ψυχικής Υγείας.

Στην Ελλάδα είναι άμεση ανάγκη να υπάρξει ένας θεσμοθετημένος φορέας που να μπορεί να αποδείξει ότι και ένας Αστρολόγος έχει κάνει σπουδές κι όχι ότι έχει δηλώσει ότι έχει κάνει. Επίσης οι σχολές του εξωτερικού που οι Έλληνες ακολουθούσαμε μέχρι τώρα για να σπουδάσουμε έχουν ένα υπερβολικά μεγάλο κόστος – άπιαστο για τα Ελληνικά δεδομένα- με μεγάλες δυσκολίες σύνδεσης λόγω διαφοράς ώρας αλλά και φυσικά γλώσσας – εφόσον στη σχολή μας όλες οι σημειώσεις, τα βιβλία και οι ασκήσεις είναι στα Ελληνικά και με άμεση δυνατότητα να συναντούν τους καθηγητές τους σε περίπτωση που χρειαστούν κάτι παραπάνω στη διάρκεια της φοίτησης τους.

Διαπιστώσαμε ότι πολλοί ενδιαφερόμενοι διαβάζουν και ασχολούνται ερασιτεχνικά με την αστρολογία πολλά χρόνια έχοντας ικανοποιητικές γνώσεις σε πρώτο επίπεδο. Έτσι θεσπίσαμε διαγνωστικά Τεστ του Α κύκλου σε πρακτικό αλλά και θεωρητικό επίπεδο δίνοντας την δυνατότητα στους σπουδαστές να ανιχνεύσουν το επίπεδο των γνώσεών τους ώστε να μην χάνουν χρόνο και χρήματα για ύλη την οποία γνωρίζουν επαρκώς.

Βεβαίωση σπουδών λαμβάνουν οι σπουδαστές που ολοκληρώνουν και τους 2 κύκλους της σχολής με ελάχιστο όριο απουσιών τις 6 συνολικά απουσίες στο 9μηνο, και έχουν απαντήσει τα 12 διαγνωστικά τεστ με τον αρμόδιο καθηγητή να τα επιμελείται. 

Πτυχίο λαμβάνουν οι σπουδαστές που ολοκληρώνουν και τους 3 κύκλους της σχολής Α και Β βασικούς καθώς και το Master class + workshop και καταθέσουν την πτυχιακή τους εργασία μαζί με τον αρμόδιο καθηγητή στην διεύθυνση σπουδών που την δημοσιεύει στο διαδίκτυο  ώστε να αποδεικνύεται δημόσια η πρόοδος και η επιτυχής προσπάθεια του σπουδαστή με κριτές την κοινή γνώμη εφόσον σε καμία χώρα του κόσμου δεν υπάρχει ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών με δυνατότητα να κριθεί από δημόσιο φορέα.

Η πτυχιακή εργασία αφορά πάντα προβλεπτικά συστήματα και λαμβάνει επώνυμα και διάσημα πρόσωπα των οποίων η ζωή είναι γνωστή και τα γεγονότα της ζωής τους αναρτημένα στο διαδίκτυο. Οι σπουδαστές μας υποχρεούνται με τα εργαλεία που διαθέτουν να “αποδείξουν” με αστρολογικά δεδομένα τουλάχιστον 3 σημαντικά γεγονότα που συνέβησαν στα εν λόγω πρόσωπα και που δεν αμφισβητούνται. Με αυτόν τον τρόπο αποδεικνύουν αφενός τις γνώσεις τους στον γενέθλιο χάρτη και την ψυχολογική αστρολογία αλλά κυρίως αν μπορούν να εντοπίσουν γεγονότα του παρελθόντος, κι αν είναι επαρκώς καταρτισμένοι ώστε να κάνουν εκτιμήσεις και για μελλοντικά συμβάντα. Ας μην ξεχνάμε ότι η αστρολογία θυμίζει πολύ την μετεωρολογία που έχει τη δυνατότητα  να κάνει “εκτιμήσεις” καιρικών φαινομένων αποσυμβολίζοντας μαθηματικά τα σημεία του ουρανού.

Δείτε τα προγράμματα σπουδών.

Διετές Πρόγραμμα

Distance Learning

Master Class

Σεμινάρια

Αστρολογία της νέας εποχής στην Εναλλακτική Παιδεία.

Η ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που θα συμπληρωθούν στις φόρμες του ιστότοπου για να μείνει σε επαφή μαζί σας. Θα χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες με εμπιστευτικότητα και δεν θα τις μοιραστούμε με κανέναν. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την σελίδα μας σχετικά με την πολιτική απορρήτου. Εγγραφόμενοι στις φόρμες επικοινωνίας συναινείτε στο ότι μπορούμε να χρησιμοποιούμε τις συγκεκριμένες πληροφορίες σύμφωνα με τους όρους χρήσης. 

Ακολουθήστε μας στα Social

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ Ι.Κ.Ε.

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

Σάμου 4-6, 104 38 Μεταξουργείο,

Τηλέφωνο: 211 184 8099 , 210 97 68 298

Συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Δήλωση Απορρήτου

10 + 4 =