Διεθνείς εισηγητές στην Εναλλακτική Παιδεία.

Smilijana Gavrancic

H Smilijana Gavrančić είναι συντάκτρια, ιδρύτρια και ιδιοκτήτρια του I.A.M. – Infinity Astrological Magazine. Σπούδασε αστρολογία στο Ινστιτούτο Αστρολογικής Έρευνας και Εκπαίδευσης «Johannes Kepler» στο Βελιγράδι, όπου αποφοίτησε τον Οκτώβριο του 2010, παρουσιάζοντας την διατριβή της στην Κοσμική Αστρολογία «Ευρωπαϊκή Ένωση – In varietate Concordia» (ενωμένη στην πολυμορφία) και έλαβε τον τίτλο του απόφοιτου Αστρολόγου Ερευνητή. Τον Φεβρουάριο του 2011 ξεκίνησε να εργάζεται σαν Σύμβουλος Αστρολογίας και τον Μάρτιο του ίδιου έτους έγινε International Certified Professional Astrologer (ISAR C.A.P.). Είναι μέλος του ISAR (International Society for Astrological Research) από το 2006 και του Astrological Association of Great Britain από το 2014.
Κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους 2010/11, στα πλαίσια των μεταπτυχιακών σπουδών της, σπούδασε Ερμητική Αστρολογία. Εκτός από τις ατομικές συνεδρίες με τους πελάτες της, βρίσκει μεγάλη έμπνευση στην ερευνητική εργασία, την οποία παρουσιάζει στα αστρολογικά άρθρα της. Δίνει έμφαση στην εύρεση σημαντικών μοιρών του ζωδιακού για μια συγκεκριμένη χώρα (στον τομέα της Κοσμικής Αστρολογίας) ή για τη σχέση μεταξύ δύο ατόμων (στην Αστρολογία των Σχέσεων). Στην αναζήτηση απαντήσεων στο γιατί μας συμβαίνει κάτι ή γιατί συναντάμε κάποιον στη ζωή μας, η Σμιλιάνα επίσης ασχολείται με την Καρμική Αστρολογία καθώς και την Αστρολογία των Αρχετύπων (απλανείς αστέρες, μυθολογία). Σπούδασε Διεθνές Δίκαιο και Δίκαιο Διεθνών Οργανισμών στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου του Βελιγραδίου. Διέκοψε τις σπουδές της στο τελευταίο έτος (το 2006) και από τότε αφιέρωσε τη ζωή της αποκλειστικά στη μελέτη της αστρολογίας. Άρθρα της έχουν δημοσιευθεί στο The Astrological Journal, στο The Mountain Astrologer blog και στο ISAR’s International Astrologer.
Ήταν ομιλήτρια σε δύο συνέδρια KAPA στη Σερβία («Ο REGULUS ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ» τον Νοέμβριο του 2011 και «ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΕΙΡΩΝΑ» τον Νοέμβριο του 2013).
ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ:
Τον Σεπτέμβριο του 2015 ήταν ομιλήτρια στο διεθνές online αστρολογικό συνέδριο CINASTRO 2015 στη Βραζιλία με θέμα – «Ρωσία και 19 ° Ζυγού». 

Jeronimo- Jerry Brignone (profesor de Universidad de Buenos Aires (UBA) 

O Jerry Brignone είναι Αργεντινός, με ελληνική καταγωγή.
O πατέρας της μητέρας του ήταν Έλληνας. Μιλάει με ευφράδεια ισπανικά, αγγλικά, ιταλικά κι ελληνικά, και διαβάζει και γαλλικά, πορτογαλικά, λατινικά, σανσκριτικά και αρχαία ελληνικά. Είναι καθηγητής Γενικής Γλωσσολογίας στο Πανεπιστήμιο του Μπουένος Αιρες όπου διδάσκει τη Νεοελληνική Γλώσσα με πρωτοβουλία του Ινστιτούτου Κλασικής και Μεσαιωνικής Φιλολογίας του Τμήματος Κλασικής Γλώσσας και Φιλολογίας που άρχισε το 2004 και τώρα παρέχει δωρεάν μαθήματα για τη διάδοση της ελληνικής γλώσσας και κουλτούρας οργανωμένα σε έξι τετράμηνα επίπεδα. Επίσης είναι ιδρυτής(2009) και διευθυντής της Ελεύθερης Εδρας Ελληνικών, Βυζαντινών και Νεοελληνικών Σπουδών που προσφέρει στο κοινό-υπό την αιγίδα της πρεσβείας της Ελλάδας- δωρεάν μηνιαία μαθήματα για τον Ελληνικό Πολιτισμό.
Παραγωγός και παρουσιαστής από το Σεπτέμβριο 2014 του ραδιοφωνικού προγράμματος «Οι λέξεις και οι νότες: λυρικά, λεξικά, ελληνικά πάθη και άλλα δράματα», το οποίο προσφέρει εβδομαδιαίως σημαντική παρουσία του ελληνικού πολιτισμού, από το 1997 διευθύνει σαν Γενικός Γραμματέας το φιλελληνικό σύλλογο«Καρυάτις, Αργεντίνικος Σύλλογος του Ελληνικού Πολιτισμού», (Cariátide, Asociación Argentina de Cultura Helénica), που από την ίδρυσή του το 1978 ασχολείται με πολιτιστικές δραστηριότητες με κύκλους διαλέξεων με δωρεάν είσοδο, πολιτιστικές εκδηλώσεις, ταξίδια ανταλλαγής στην Ελλάδα και δωρεάν μαθήματα νεοελληνικής γλώσσας.

Μουσικός, ηθοποιός, δάσκαλος ηθοποιίας και σκηνοθέτης από την εφηβεία του, έχει συμμετάσχει σε περισσότερα από 30 θεατρικά έργα, μερικά από αυτά στα Ελληνικά, σε κρατικά και ιδιωτικά θέατρα, και σε διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις που είχαν σχέση με τον ελληνισμό. Έχει κληθεί από ιδρύματα και από το ραδιόφωνο να δώσει διαλέξεις για τον ελληνισμό και να απαγγείλει ελληνικά κείμενα σε πολλές εκδηλώσεις υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Ελλάδας και της Δημαρχίας του Μπουένος Άιρες. Μπήκε στον κόσμο του κινηματογράφου με τη μεγάλη μήκους ταινία του «Μπομάρθο 2007» (“Bomarzo 2007”), βασισμένη στη γνωστή αργεντινή όπερα που σκηνοθέτησε στην Ιταλία από μια ιδέα του και είχε μεγάλη επιτυχία σε διεθνή φεστιβάλ, πανεπιστήμια και πρεσβείες. Το θεατρικό του έργο «Ίγνεα Μήδεας» (ISBN 978-987-33-7232-2), που είχε την πρεμιέρα του το 1985, ήταν το πρώτο έργο για τη Μαρία Κάλλας παρουσιασμένο στον κόσμο, ενώ η προσωπική του ερμηνεία του «Οιδίπους Τύραννος» του Σοφοκλή στα αρχαία ελληνικά, νέα ελληνικά και ισπανικά (ISBN 978-987-33-7541-5) παρουσιαζόταν 2 χρόνια στις σκηνές του Μπουένος Άιρες. Επιπλέον, αυτός είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος στην Αργεντινή της διεθνούς καλλιτεχνικής επιχειρήσεως ars maxjer contemporanea.
Η Σχέση Πάθους με την Αστρολογία
Πρόεδρος και διευθυντής από το 1991 του Αστρολογικού Κέντρου του Μπουένος Άιρες( FUNDATION C.A.B.A) όπου και διδάσκει από το 1988. Εχει συμμετάσχει σε πάρα πολλά προγράμματα στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση και έχει γράψει δεκάδες άρθρα για τις πιο γνωστές εφημερίδες στην Αργεντινή. Συγγραφέας του βιβλίου «Εγχειρίδιο Τεχνικών Αστρολογικής Συνθέσεως: ο Δρόμος στο Γενέθλιο Χάρτη» (“Manual de Técnicas de Síntesis Astrológica: El Camino en el Mapa Natal”,και «Αστρολογικές Εκθέσεις:”Ensayos Astrológicοs: Abriendo Nuevos Caminos” Έχει δώσει πάνω από 120 διαλέξεις και ήταν καλεσμένος σε πολλά διεθνή Συνέδρια μεταξύ αυτών και το (U.A.C. ’08, United Astrology Congress, Denver, U.S.A. 2008, Forum on Astrology Congress, New York 2010, Ισπανία 2001, 2007, 2009, 2011, Βραζιλία 1990, 2008, 2009, 2011, Αθήνα 2011, Περού 2011, Κολομβία 2011 και Μπουένος Άιρες 1997-2012).
Το 2003 στην 7η Συνάντηση Αστρολόγων στο Μπουένος Άιρες έλαβε το 1ο βραβείο ΛΑΜΠΡΗΣ ΕΠΙΔΟΣΗΣ στην ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ από διεθνείς κριτές για το έργο του «οι Τοποκεντρικές Ημιακμές»
Αγαπά πολύ την Ελλάδα-φυσικά- λόγω καταγωγής και σε κάθε ευκαιρία τον έχουμε κοντά μας, να μας μεταδώσει την γνώση και την εμπειρία του στις Αστρολογικές Σπουδές.
  

Αλεξάνδρα Καρακώστας

Η Αλεξάνδρα Καρακώστας ζει μόνιμα στην Καλιφόρνια αλλά μεγάλωσε στην Ελλάδα από την οποία φυσικά κατάγεται αλλά και λατρεύει, με αποτέλεσμα να την επισκέπτεται πολύ συχνά. 
Σπουδάζει και ερευνά την Αστρολογία από το 1975 και την ασκεί επαγγελματικά με τεράστια επιτυχία από το 1984. Η πολυετής πείρα της διευρύνθηκε μέσω του Οργανισμού Επαγγελματιών Αστρολόγων (OPA) του οποίου υπήρξε Πρόεδρος επί σειρά ετών
Ειδικεύεται σε θέματα σχέσεων τα οποία έχουμε την τιμή να επιθυμεί να μας επισκεφθεί και να μας διδάξει. Ένα εξαίσιο σεμινάριο έρχεται τον Δεκέμβριο από την Αλεξάνδρα-φυσικά στην Ελληνική γλώσσα και μπορούν να παρακολουθήσουν τόσο αρχάριοι όσο και προχωρημένοι εφόσον έχει σκοπό να μας μεταφέρει τις επαγγελματικές της πρακτικές
Τεχνικές Συναστρίες στις 10 Δεκεμβρίου 2017 στην Εναλλακτική Παιδεία με την υπογραφή της Αλεξάνδρας Καρακώστα.
  

Η ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που θα συμπληρωθούν στις φόρμες του ιστότοπου για να μείνει σε επαφή μαζί σας. Θα χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες με εμπιστευτικότητα και δεν θα τις μοιραστούμε με κανέναν. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την σελίδα μας σχετικά με την πολιτική απορρήτου. Εγγραφόμενοι στις φόρμες επικοινωνίας συναινείτε στο ότι μπορούμε να χρησιμοποιούμε τις συγκεκριμένες πληροφορίες σύμφωνα με τους όρους χρήσης. 

Ακολουθήστε μας στα Social

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ Ι.Κ.Ε.

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

Σάμου 4-6, 104 38 Μεταξουργείο,

Τηλέφωνο: 211 184 8099 , 210 97 68 298

Συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Δήλωση Απορρήτου

8 + 8 =