Διεθνείς εισηγητές στην Εναλλακτική Παιδεία.

John Frawley

Ο Τζών είναι ένας παραδοσιακός αστρολόγος, συγγραφέας και εκπαιδευτής, που έχει ξεχωρίσει για την πρακτικότητα και την ευθύτητα της προσέγγισης σε βάθος μελέτης, και για το έξυπνο αλλά και χαρακτηριστικό του τρόπο.

“Με ενδιέφερε η αστρολογία από πολύ πρώιμη ηλικία.  Σαν παιδί, φυσικά, μου φαινόταν καλό να γνωρίζω κάτι που οι φίλοι μου δεν ήξεραν. Όμως, πέρα από την εμφανή έφεση σε αυτό, με προκαλούσε το πώς η αστρολογία έδινε ένα διαφορετικό μοντέλο του κόσμου από αυτό που μας διδασκόταν στο σχολείο.

Ότι η σοκολάτα, με τα κουνέλια και οι μπαλλαρίνες κυβερνώνται από την Αφροδίτη έδειχνε ένα διαφορετικό τρόπο να συνδέουν τις κουκίδες που εξηγούν το νόημα της ζωής. Αυτή η διαφορετική προοπτική πάνω στην πραγματικότητα είναι ό,τι ακόμη με γοητεύει. Η αστρολογία ανοίγει την πόρτα σε όλα τα είδη του αστρολογικού προβληματισμού – πράγματι, απαιτεί να κάνουμε κάποιες διερευνητικές ερωτήσεις – αλλά, αν η τεχνική είναι σοβαρή, κρατά τα πόδια μας σταθερά στη γή με το τέστ του οξέος, του “αυτό δουλεύει ή αυτό δεν δουλεύει”. Πέρασα μέσα από τις διάφορες σχολές της σύγχρονης αστρολογίας όσο μου γίνονταν τα βιβλία προσιτά, αλλά αυτό ήταν επαναλαμβανόμενα απογοητευτικό λόγω των περιορισμών τους. Ήταν σαν  να μπορώ να τρώω και να ξανατρώω, αλλά ποτέ δεν ένιωθα ότι είχα ένα θρεπτικό γεύμα.  Μία τυχαία συνάντηση στην καθημερινή μου εργασία με εισήγαγε στη δουλειά του αστρολόγου του 17ου αιώνα, Ουίλιαμ Λίλλυ.

Δεν είχα ακούσει για την ωριαία πιο πριν, αλλά εδώ ήταν αυτός ο τύπος που ήταν ακουστός στο να βρίσκει χαμένα αντικείμενα μέσω της αστρολογίας. Με το να βρίσκεις ένα χαμένο αντικείμενο δεν μπορείς πάντα να είσαι σωστός. Αν αυτός έλεγε στους πελάτες του “Λοιπόν, σχεδόν το βρήκες” δεν θα εντυπωσιάζονταν καθόλου. Έτσι είτε οι πρόγονοί μας ήταν σοβαρά άμυαλοι ή ο Λίλλυ και οι σύγχρονοί του ασκούσαν μια αστρολογία που μπορεί να δώσει ακριβή και εξακριβωμένα αποτελέσματα. Εδώ έμεινα.

Τελικά αυτό ήταν το θρεπτικό γεύμα!

Παρακολούθησα ένα κύκλο μαθημάτων με την Ολίβια Μπάρκλευ, η οποία προσπάθησε πολύ να αποκτήσει το βιβλίο του Λίλλυ, το Christian Astrology, το επανατύπωσε, και της οποίας η διδασκαλία, πολύ χαλαρά βασιζόταν σε αυτήν του Λίλλυ. Ήταν η βεβαιότητα σε αυτές τις μεθόδους – με τα αντικειμενικά ορατά αποτελέσματα και πέραν αυτού τον σταθερό πυρήνα της λογικής που υπόκειται αυτών – που μου επέτρεψε να αφιερώσω τον εαυτό μου στην αστρολογία σαν καριέρα. Μέσα στο είκοσι χρόνια από τότε είχα την ευλογία να μπορώ να δουλεύω πλήρως με την αστρολογία – με διδασκαλία, εξάσκηση, γραφή και πάνω από όλα μάθηση και μάθηση και μάθηση.

Ήταν ένα παράξενο ταξίδι, με τόσα πράγματα που δεν πρόσεξα στο συμβόλαιο εργασίας με το οποίο συνδέθηκα. Αυτή η ατελείωτη ποικιλία θεμάτων για συνεδρία ακόμη μου προκαλεί εκπλήξεις: οποτεδήποτε σκέφτομαι ότι έχω ακούσει τα πάντα, υπάρχει πάντα κάτι τελείως στο δρόμο μου που ούτε καν το είχα σκεφτεί. Ενώ τα υπέροχα τοπία αυτού του διανοητικού ταξιδιού αποκαλύπτονται ακόμη περισσότερο εκπληκτικά.

Άρχισα να εκδίδω το περιοδικό Astrologer’s Apprentice το 1996. Ένα πράγμα στην καριέρα μου για το οποίο είμαι περήφανος για το επαναστατικό αποτέλεσμα που είχε μέσα στον συντηρητικό κόσμο των αστρολογικών εφημερίδων. Αυτό το περιοδικό ήταν πολύ διασκεδαστικό καθώς το έγραφα, αλλά η κατανόησή μου βάθαινε περισσότερο σε κάθε τεύχος που ετοίμαζα. Ύστερα  από το άρθρο  με τίτλο “Επί της Αρχιτεκτονικής της ψυχής” στο τεύχος 23, ήξερα ότι ήταν η ώρα να σταματήσω, Αυτά τα τεύχη διατίθενται ελεύθερα πλέον στο ιντερνετ.

Ταυτόχρονα με το περιοδικό έγραφα το “Αληθινή Αστρολογία” σαν μια σατιρική κριτική της σύγχρονης αστρολογίας. Μετά από αυτό ακολούθησε το “Εφαρμοσμένη Αληθινή Αστρολογία”, το “Εγχειρίδιον Ωριαίας Αστρολογίας” και η “Αθλητική Αστρολογία”. Παράλληλα μέ άλλα ημιτελή βιβλία. Προ το τέλος της δεκαετίας του 1990, δούλεψα καλά με την τηλεόραση. Έχοντας το δικό μου καθημερινό σώου “Ο Φρώολεϋ κα το Ψάρι, καθώς το “Ψάρι” ήταν ένας γνωστός αθλητικογράφος. Αυτά τα  προγράμματα ήταν ένας καλός χώρος για να κάνω αξιόλογες προβλέψεις: Ή θα τα έλεγα σωστά, ή θα τα έλεγα λάθος. Η σταθερότητα των μεθόδων μου επέτρεπε να βγαίνω σωστός πολύ συχνότερα από τους εξαιρετικούς αθλητικούς της παρέας μου.

Πάντα έβρισκα ότι το να δίνω διαλέξεις ήταν η πραγματικά διασκεδαστική πλευρά της δουλειάς αυτής. Με το να με καλούν και να μιλώ για το θέμα που αγαπώ, περνώντας την αγάπη μου σε πρόθυμο κοινό –  η ζωή δεν θα μπορούσε να γίνει καλύτερη! Τέτοιες όμορφες εικόνες είδα μέσα από τις διαλέξεις επίσης, σαν τη δύναμη της φύσης της παλίρροιας των ανθρώπων μέσα στο γιαπωνέζικο μετρό, ως το ώριμο γατόπαρδο που χαλαρώνει όταν του χαϊδέυω την κοιλιά, ως την αίσθηση του να στέκομαι σε ένα μπαλκόνι και να βλέπω αετούς να πετούν στα πόδια μου. Ναι, είναι καθοριστικά η διασκεδαστική πλευρά της δουλειάς.

Αν μου ζητούσαν να καθορίσω τί είναι αυτό που κάνει διαφορετική την προσέγγισή μου στην αστρολογία, θα έλεγα ότι είναι η έμφαση στην σύνδεση με το μυαλό. Πρέπει να συνδεθούμε προσεκτικά με τα κείμενα από τα οποία διδασκόμαστε, να μην τα παίρνουμε στο κατά γράμμα, δεχόμενοι ότι γράφτηκαν επειδή έτσι ακριβώς γράφτηκαν. Οι αστρολογικές μας μέθοδοι πρέπει να έχουν λογική έννοια. Είναι σαν να καλωδιώνουμε μια ηλεκτρική πρίζα.  Αν τα καλώδια δεν μπουν σωστά, τίποτα δεν συμβαίνει όταν πατήσουμε το διακόπτη. Έτσι εστιάζομαι στην διδασκαλία στο πώς θα γίνει η σωστή σύνδεση, ώστε με το πάτημα του διακόπτη να ανάψει το φως. Δεν με ενδιαφέρει ένας κατάλογος από δικαιολογίες στο γιατί το φως δεν ανάβει”.

Ο Τζων ζει στην Πολωνία με τη σύζυγό του, ένα γέρικο Αγγλικό τσοπανόσκυλο και ένα κυμαινόμενο πλήθος γατιών.

 

Sharon Knight

Είμαι η Sharon Knight, εξιδεικευμένη αστρολόγος με πάνω από 25 χρόνια εμπειρία στο χώρο και  κάτοχος του QHP, Certificate and Intermediate Diploma from the Faculty of Astrology and the Horary Practitioners Diploma).

Είμαι πρόεδρος του APA(Association of Professional Astrologers: ένωση επαγγελματιών αστρολόγων)  έχοντας διατελέσει ως γραμματέας  τα 4 προηγούμενα χρόνια.

Είμαι μέλος του  FAPAI(Διεθνής ένωση αστρολόγων)   για την οποία γράφω   και επιμελούμαι  τις τριμηνιαίες ενημερώσεις της  τα τελευταία  10 χρόνια

Η APAI είναι  ο μόνος επαγγελματικός φορέας στην Ευρώπη  που αντιπροσωπεύει   πτυχιούχους αστρολόγους. Ως μέλη της  γίνονται  αποδεκτοί μόνο όσοι κατέχουν πτυχίο από κάποιο αναγνωρισμένο εκπαιδευτικό ίδρυμα.

Έχω μεταπτυχιακό  στην πολιτισμική αστρονομία  και αστρολογία από το  πανεπιστήμιο Bath Spa (2004) και δίπλωμα στη φυτοθεραπεία  ή βοτανοθεραπεία((SAC Dip) όπως είναι  ευρέως πιο γνωστό.  Έχω επίσης πιστοποίηση  στο  Life Coach(προσωπική υποστήριξη). Επιπλέον είμαι μέλος  του Διοικητικού Συμβουλίου  της ένωσης αστρολόγων της Μεγάλης Βρετανίας(φιλανθρωπικός οργανισμός- ανώνυμος εταιρεία με αρ. Αδείας: 1152804

Τον Ιανουάριο του 2016  μου απονεμήθηκε ο τίτλος «Αστρολόγος της χρονιάς, 2016» στο 26ο Διεθνές    Αστρολογικό  Συνέδριο 2016, που διοργανώθηκε από το  Ινστιτούτο  αστρολογίας Krishnamurti

   Στην αστρολογική μου ενασχόληση ειδικεύομαι στην παραδοσιακή αστρολογία, η οποία  έχει  ένα πιο περιορισμένο  ψυχολογικό περιεχόμενο από την «Μοντέρνα αστρολογία». Είναι πιο σύντομη και περιεκτική αλλά   πάντα ακριβώς στο  ζητούμενο.

Κάνω ανάγνωση-ανάλυση χαρτών τόσο για  μεμονωμένα άτομα όσο και για επιχειρήσεις.  Θέτω ερωτήσεις και δίνω απαντήσεις βασισμένη στον   κλάδο της αστρολογίας που ονομάζεται Ωριαία.

 Εκτός από την  ωριαία, η ενασχόληση μου με την αστρολογία περιλαμβάνει    θέματα εκλογών, γενέθλιο,  Διελαύνοντες, θέματα επιχειρήσεων,  ηλιακή αστρολογία, συναστρία, επαγγελματική και ιατρική αστρολογία(δεν κάνω διάγνωση-δεν είμαι γιατρός).

Έχω  μόνιμη εκπομπή   σε έναν τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό.

Εκτός από τη Μεγάλη Βρετανία  το πελατολόγιο μου καλύπτει τη Μέση Ανατολή, την Αμερική και την Ευρώπη.

Στο παρελθόν έγραφα την αστρολογική σελίδα για  το εβδομαδιαίο περιοδικό   “Now” όπως επίσης  έγραφα  και  εκ μέρους  άλλων αστρολόγων σε μηνιαία   περιοδικά.  Έχω γράψει επίσης  ιδιαίτερα αποκλειστικά  άρθρα για την  Daily Mirror.

Έχοντας φύγει από το Λονδίνο και ζώντας πλέον στην επαρχία του Sussex   γράφω για μερικά μηνιαία  τοπικά περιοδικά.

Μου αρέσει να γράφω για την «ηλιακή» αστρολογία και να βοηθάω τους ανθρώπους να  συνειδητοποιήσουν πως   στην ουσία είναι  οι ίδιοι  οι μόνοι υπεύθυνοι για τη ζωή τους.

Έχω κάνει διαλέξεις στην Αστρολογική λέσχη  στο Λονδίνο,  ομιλίες  σε διάφορες αστρολογικές ομάδες  στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, έχω μιλήσει σε επιχειρηματικές και διαδικτυακές ομάδες για   τη  χρησιμότητα της αστρολογίας στις επιχειρήσεις  αλλά και σαν  εργαλείο συμβουλευτικής στη ζωή.

Πέρα από την εργασία μου σαν αστρολόγος  εργάστηκα σε μια εταιρεία  κατασκευής και αγοραπωλησίας ακινήτων  και έγινα υποδιευθύντρια  μιας πολύ μεγάλης  Σκανδιναβικής εταιρείας.

Έχω εργαστεί στο διπλωματικό τομέα   και για αυτό το λόγο έζησα και εργάστηκα στη Μέση Ανατολή  και στην Αμερική.

Έχω βοηθήσει να  ιδρυθούν και να λειτουργήσουν διάφορες επιχειρήσεις  με    ποικίλα ποσοστά  επιτυχίας, έτσι έχω  μια καλή κατανόηση και γνώση του επιχειρηματικού κόσμου και του πως  κάτι λειτουργεί ή όχι.

Μαζί με την αστρολογία είμαι   και διπλωματούχος (όχι γιατρός) βοτανολόγος   και έχω συνδυάσει με επιτυχία  αυτούς τους δύο τομείς  ώστε να βοηθώ ζευγάρια που  δυσκολεύονται να αποκτήσουν παιδί.

Smilijana Gavrancic

H Smilijana Gavrančić είναι συντάκτρια, ιδρύτρια και ιδιοκτήτρια του I.A.M. – Infinity Astrological Magazine. Σπούδασε αστρολογία στο Ινστιτούτο Αστρολογικής Έρευνας και Εκπαίδευσης «Johannes Kepler» στο Βελιγράδι, όπου αποφοίτησε τον Οκτώβριο του 2010, παρουσιάζοντας την διατριβή της στην Κοσμική Αστρολογία «Ευρωπαϊκή Ένωση – In varietate Concordia» (ενωμένη στην πολυμορφία) και έλαβε τον τίτλο του απόφοιτου Αστρολόγου Ερευνητή. Τον Φεβρουάριο του 2011 ξεκίνησε να εργάζεται σαν Σύμβουλος Αστρολογίας και τον Μάρτιο του ίδιου έτους έγινε International Certified Professional Astrologer (ISAR C.A.P.). Είναι μέλος του ISAR (International Society for Astrological Research) από το 2006 και του Astrological Association of Great Britain από το 2014.


Κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους 2010/11, στα πλαίσια των μεταπτυχιακών σπουδών της, σπούδασε Ερμητική Αστρολογία. Εκτός από τις ατομικές συνεδρίες με τους πελάτες της, βρίσκει μεγάλη έμπνευση στην ερευνητική εργασία, την οποία παρουσιάζει στα αστρολογικά άρθρα της. Δίνει έμφαση στην εύρεση σημαντικών μοιρών του ζωδιακού για μια συγκεκριμένη χώρα (στον τομέα της Κοσμικής Αστρολογίας) ή για τη σχέση μεταξύ δύο ατόμων (στην Αστρολογία των Σχέσεων). Στην αναζήτηση απαντήσεων στο γιατί μας συμβαίνει κάτι ή γιατί συναντάμε κάποιον στη ζωή μας, η Σμιλιάνα επίσης ασχολείται με την Καρμική Αστρολογία καθώς και την Αστρολογία των Αρχετύπων (απλανείς αστέρες, μυθολογία). Σπούδασε Διεθνές Δίκαιο και Δίκαιο Διεθνών Οργανισμών στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου του Βελιγραδίου. Διέκοψε τις σπουδές της στο τελευταίο έτος (το 2006) και από τότε αφιέρωσε τη ζωή της αποκλειστικά στη μελέτη της αστρολογίας. Άρθρα της έχουν δημοσιευθεί στο The Astrological Journal, στο The Mountain Astrologer blog και στο ISAR’s International Astrologer.


Ήταν ομιλήτρια σε δύο συνέδρια KAPA στη Σερβία («Ο REGULUS ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ» τον Νοέμβριο του 2011 και «ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΕΙΡΩΝΑ» τον Νοέμβριο του 2013).
ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ:
Τον Σεπτέμβριο του 2015 ήταν ομιλήτρια στο διεθνές online αστρολογικό συνέδριο CINASTRO 2015 στη Βραζιλία με θέμα – «Ρωσία και 19 ° Ζυγού». 

Jeronimo- Jerry Brignone

Profesor de Universidad de Buenos Aires (UBA) 

O Jerry Brignone είναι Αργεντινός, με ελληνική καταγωγή.
O πατέρας της μητέρας του ήταν Έλληνας. Μιλάει με ευφράδεια ισπανικά, αγγλικά, ιταλικά κι ελληνικά, και διαβάζει και γαλλικά, πορτογαλικά, λατινικά, σανσκριτικά και αρχαία ελληνικά. Είναι καθηγητής Γενικής Γλωσσολογίας στο Πανεπιστήμιο του Μπουένος Αιρες όπου διδάσκει τη Νεοελληνική Γλώσσα με πρωτοβουλία του Ινστιτούτου Κλασικής και Μεσαιωνικής Φιλολογίας του Τμήματος Κλασικής Γλώσσας και Φιλολογίας που άρχισε το 2004 και τώρα παρέχει δωρεάν μαθήματα για τη διάδοση της ελληνικής γλώσσας και κουλτούρας οργανωμένα σε έξι τετράμηνα επίπεδα. Επίσης είναι ιδρυτής(2009) και διευθυντής της Ελεύθερης Εδρας Ελληνικών, Βυζαντινών και Νεοελληνικών Σπουδών που προσφέρει στο κοινό-υπό την αιγίδα της πρεσβείας της Ελλάδας- δωρεάν μηνιαία μαθήματα για τον Ελληνικό Πολιτισμό.
Παραγωγός και παρουσιαστής από το Σεπτέμβριο 2014 του ραδιοφωνικού προγράμματος «Οι λέξεις και οι νότες: λυρικά, λεξικά, ελληνικά πάθη και άλλα δράματα», το οποίο προσφέρει εβδομαδιαίως σημαντική παρουσία του ελληνικού πολιτισμού, από το 1997 διευθύνει σαν Γενικός Γραμματέας το φιλελληνικό σύλλογο«Καρυάτις, Αργεντίνικος Σύλλογος του Ελληνικού Πολιτισμού», (Cariátide, Asociación Argentina de Cultura Helénica), που από την ίδρυσή του το 1978 ασχολείται με πολιτιστικές δραστηριότητες με κύκλους διαλέξεων με δωρεάν είσοδο, πολιτιστικές εκδηλώσεις, ταξίδια ανταλλαγής στην Ελλάδα και δωρεάν μαθήματα νεοελληνικής γλώσσας.

Μουσικός, ηθοποιός, δάσκαλος ηθοποιίας και σκηνοθέτης από την εφηβεία του, έχει συμμετάσχει σε περισσότερα από 30 θεατρικά έργα, μερικά από αυτά στα Ελληνικά, σε κρατικά και ιδιωτικά θέατρα, και σε διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις που είχαν σχέση με τον ελληνισμό. Έχει κληθεί από ιδρύματα και από το ραδιόφωνο να δώσει διαλέξεις για τον ελληνισμό και να απαγγείλει ελληνικά κείμενα σε πολλές εκδηλώσεις υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Ελλάδας και της Δημαρχίας του Μπουένος Άιρες. Μπήκε στον κόσμο του κινηματογράφου με τη μεγάλη μήκους ταινία του «Μπομάρθο 2007» (“Bomarzo 2007”), βασισμένη στη γνωστή αργεντινή όπερα που σκηνοθέτησε στην Ιταλία από μια ιδέα του και είχε μεγάλη επιτυχία σε διεθνή φεστιβάλ, πανεπιστήμια και πρεσβείες. Το θεατρικό του έργο «Ίγνεα Μήδεας» (ISBN 978-987-33-7232-2), που είχε την πρεμιέρα του το 1985, ήταν το πρώτο έργο για τη Μαρία Κάλλας παρουσιασμένο στον κόσμο, ενώ η προσωπική του ερμηνεία του «Οιδίπους Τύραννος» του Σοφοκλή στα αρχαία ελληνικά, νέα ελληνικά και ισπανικά (ISBN 978-987-33-7541-5) παρουσιαζόταν 2 χρόνια στις σκηνές του Μπουένος Άιρες. Επιπλέον, αυτός είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος στην Αργεντινή της διεθνούς καλλιτεχνικής επιχειρήσεως ars maxjer contemporanea.
Η Σχέση Πάθους με την Αστρολογία
Πρόεδρος και διευθυντής από το 1991 του Αστρολογικού Κέντρου του Μπουένος Άιρες( FUNDATION C.A.B.A) όπου και διδάσκει από το 1988. Εχει συμμετάσχει σε πάρα πολλά προγράμματα στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση και έχει γράψει δεκάδες άρθρα για τις πιο γνωστές εφημερίδες στην Αργεντινή. Συγγραφέας του βιβλίου «Εγχειρίδιο Τεχνικών Αστρολογικής Συνθέσεως: ο Δρόμος στο Γενέθλιο Χάρτη» (“Manual de Técnicas de Síntesis Astrológica: El Camino en el Mapa Natal”,και «Αστρολογικές Εκθέσεις:”Ensayos Astrológicοs: Abriendo Nuevos Caminos” Έχει δώσει πάνω από 120 διαλέξεις και ήταν καλεσμένος σε πολλά διεθνή Συνέδρια μεταξύ αυτών και το (U.A.C. ’08, United Astrology Congress, Denver, U.S.A. 2008, Forum on Astrology Congress, New York 2010, Ισπανία 2001, 2007, 2009, 2011, Βραζιλία 1990, 2008, 2009, 2011, Αθήνα 2011, Περού 2011, Κολομβία 2011 και Μπουένος Άιρες 1997-2012).
Το 2003 στην 7η Συνάντηση Αστρολόγων στο Μπουένος Άιρες έλαβε το 1ο βραβείο ΛΑΜΠΡΗΣ ΕΠΙΔΟΣΗΣ στην ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ από διεθνείς κριτές για το έργο του «οι Τοποκεντρικές Ημιακμές»
Αγαπά πολύ την Ελλάδα-φυσικά- λόγω καταγωγής και σε κάθε ευκαιρία τον έχουμε κοντά μας, να μας μεταδώσει την γνώση και την εμπειρία του στις Αστρολογικές Σπουδές.
  

Αλεξάνδρα Καρακώστας

Η Αλεξάνδρα Καρακώστας ζει μόνιμα στην Καλιφόρνια αλλά μεγάλωσε στην Ελλάδα από την οποία φυσικά κατάγεται αλλά και λατρεύει, με αποτέλεσμα να την επισκέπτεται πολύ συχνά. 
Σπουδάζει και ερευνά την Αστρολογία από το 1975 και την ασκεί επαγγελματικά με τεράστια επιτυχία από το 1984. Η πολυετής πείρα της διευρύνθηκε μέσω του Οργανισμού Επαγγελματιών Αστρολόγων (OPA) του οποίου υπήρξε Πρόεδρος επί σειρά ετών
Ειδικεύεται σε θέματα σχέσεων τα οποία έχουμε την τιμή να επιθυμεί να μας επισκεφθεί και να μας διδάξει. Ένα εξαίσιο σεμινάριο έρχεται τον Δεκέμβριο από την Αλεξάνδρα-φυσικά στην Ελληνική γλώσσα και μπορούν να παρακολουθήσουν τόσο αρχάριοι όσο και προχωρημένοι εφόσον έχει σκοπό να μας μεταφέρει τις επαγγελματικές της πρακτικές
Τεχνικές Συναστρίες στις 10 Δεκεμβρίου 2017 στην Εναλλακτική Παιδεία με την υπογραφή της Αλεξάνδρας Καρακώστα.

Γεωργία Στάθης

Η Γεωργία Στάθης εξειδικεύεται στην επιχειρηματική και γενέθλια αστρολογία από το 1977 με μεγάλη εμπειρία στις επενδύσεις και στην αγορά ακινήτων.
Είναι πτυχιούχος του «Northwestern University» του Ιλλινόης, με μεταπτυχιακές σπουδές στη διοίκηση επιχειρήσεων.
Ασχολείται με την επενδυτική και συμβουλευτική αστρολογία.
Είναι συγγραφέας του βιβλίου «Αστρολογία των επενδύσεων101: Υφαίνοντας τον ιστό ανάμεσα στις επιχειρήσεις και το μύθο» και το ολοκαίνουργιο βιβλίο της ονομάζεται «η επιβολή του χρόνου: Οι συνοδικοί κύκλοι και η εμφάνιση/ανάπτυξη των φάσεων τους.» (και τα δύο βιβλία είναι διαθέσιμα από το amazon.com).
Η Γεωργία είναι συνεργάτης σε εξειδικευμένα περιοδικά, έχει τη δική της εβδομαδιαία στήλη στο www.starcycles.com και παραδίδει μαθήματα σε πολλά κράτη.
Έκανε μαθήματα σε προπτυχιακά τμήματα στο κολλέγιο Kepler και για το 2021 θα γράφει για το περιοδικό «Midheaven»
Διδάσκει σε διαδικτυακές σχολές αστρολογίας όπως οι Mayo, Breaking down the Borders και Astro Summit.
Συμμετέχει επίσης στα/Επίσης διδάσκει σε συνέδρια των NCGR, ISAR, OPA, και UAC.
Περνάει άπλετο χρόνο κάνοντας έρευνες και γράφει δωρεάν ενημερωτικά δελτία για όσους εγγράφονται/γίνονται μέλη στον ιστότοπο της www.starcycles.com  .

Είναι μέλος του Ελληνικού εθνικού μουσείου στο Σικάγο, πρόεδρος και από τα ιδρυτικά μέλη του πρόσφατου μη κερδοσκοπικού έργου ψηφιακής βάσης δεδομένων «Alexandria» αποστολή του οποίου είναι η συντήρηση και προστασία της αστρολογικής βιβλιογραφίας για τους μελλοντικούς μας συναδέλφους. (για περισσότερες πληροφορίες: www.alexibase.org)

 

Misty Kuceris

As a USA-based astrologer living in Virginia, I work with clients on an international level. For the past 30 years, I have worked as an astrologer using my past experience from both the business and spiritual worlds to facilitate a person’s growth. To me it’s important that everyone find a way to balance their professional needs with their spiritual core values. For this reason, I work with both personal clients who are seeking ways to improve and understand their lives. And, I work with business owners in developing professional strategies that enable them to run a soul-centered business.

Astrology is the study of planetary cycles, whether these cycles are in your personal life or in your business world. We are all born into a specific time period which we astrologers call transits when it involves another individual and your natal chart when it involves you. This time period creates your own astrological mandala. Through knowing your mandala, you can increase your personal understanding of self.

Businesses also are created during certain cycles and also have their own natal charts. Through knowing the business mandala, a corporate or business owner can determine how best to use the upcoming cycles for strategic planning and business development.

For this reason, my consulting services include:

  • Personal consulting where the tools of astrology are used in personal development, coaching, and goal setting;
  • Corporate consulting where the tools of astrology are used for strategic planning, marketing, organizational development, and organizational restructuring.

As a business owner in the greater Washington, DC metropolitan area since 1978, I’ve held several volunteer positions, such as the Co-Chair of the Small Business Committee for the Fairfax County Chamber of Commerce and a Commissioner on the Small and Disadvantaged Business Commission for Fairfax County government. I’ve developed and taught business courses for The George Washington University and Northern Virginia Community College.

As an astrologer since 1969, I am a Certified Astrological Professional (C.A.P.) with the International Society for Astrological Research (ISAR). In addition, I am committed to increasing the professionalism of astrology in the community through various organizations. I have been on the national board of the National Council for Geocosmic Research (NCGR); on the local board of the NCGR – Annapolis, Maryland chapter; and one of the founders of NOVA Astrology Group (Northern Virginia Astrology Group).

In addition to being an astrologer, I have worked with various organizations teaching meditation and also using the tool of tarot. As a Reiki master since 1998, I have worked with individuals in utilizing the Usui System Natural Healing to facilitate a better balance in their lives. And, as a balance to my own life, I have become very involved in establishing sustainable environments for both myself and others to the point that I became a Certified Horticulturalist a few years ago.

As a writer, I author an astrological column for Pathways magazine as well as monthly articles on my website. I’ve also authored other books: Trend Analysis, an annual publication on upcoming trends; Solutions, a publication which teaches individuals how to use tarot cards for meditation; and Time on Task, a time management book for educators. Other articles have appeared in ISAR’s International Astrologer magazine, NCGR Memberletter, OPA’s Career Astrologer, and Llewellyn’s Moon Signs and Herbal Almanac.

In addition to consulting, I teach classes, lecture internationally, and have appeared on programs aired in the United States, India, and the Middle East. I’ve lectured, through the gracious invitations of the organizers, at conferences sponsored by United Astrology Conference (UAC), American Federation of Astrologers (AFA), NCGR National Conference, Bejan Daruwalla’s World Predictions Conference (India), The Midwest Astrology Conference, OPA’s Astrologer’s Retreat, The Institute for Spiritual Development, Arlington Metaphysical Chapel, and several other organizations.

The tool of astrology is a wonderful way to enhance oneself and live life in a way where you can balance your material needs with your spiritual core values.

Η ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που θα συμπληρωθούν στις φόρμες του ιστότοπου για να μείνει σε επαφή μαζί σας. Θα χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες με εμπιστευτικότητα και δεν θα τις μοιραστούμε με κανέναν. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την σελίδα μας σχετικά με την πολιτική απορρήτου. Εγγραφόμενοι στις φόρμες επικοινωνίας συναινείτε στο ότι μπορούμε να χρησιμοποιούμε τις συγκεκριμένες πληροφορίες σύμφωνα με τους όρους χρήσης. 

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ Ε.Ε.

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

Σάμου 4-6, 104 38 Μεταξουργείο,

Τηλέφωνο: 211 184 8099 , 210 52 31 788

Κινητό: 6970934790

ΩΡΕΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ 
ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:
16.00 ΜΕ 22.00
ΣΑΒΒΑΤΟ:
11.00 ΜΕ 19.00

Συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Δήλωση Απορρήτου

1 + 13 =