Διεύθυνση Σπουδών Εναλλακτικής Παιδείας

ΒΑΣΙΑ ΚΟΝΤΗ

ΒΑΣΙΑ ΚΟΝΤΗ

Διεύθυνση Σπουδών

 

Η Βάσια Κόντη είναι απόφοιτος του Οικονομικού τμήματος της Νομικής από το 1989 και ξεκίνησε μεταπτυχιακό πρόγραμμα σε  “management, finance and  economics  στο Πανεπιστήμιο του Surrey. Στο ξεκίνημα της Κρόνιας Επιστροφής-λίγο πριν τα 27 έτη- μια εσωτερική ανάγκη την έσπρωξε παράλληλα να ξεκινήσει σπουδές Αστρολογίας ξεκινώντας αρχικά από την Ελλάδα αλλά  ολοκληρώνοντας στο εξωτερικό στο κολέγιο Bristol School of Astrology και στην σχολή του Alphee Lavoie στην Αμερική.

Στην Ελλάδα παρακολούθησε τα μαθήματα της Cosmic Patterns και τον κ. Γιάννη Παναγιωτόπουλο αλλά σημαντικό ρόλο στην έμπνευση και την εκμάθηση της Αστρολογίας έπαιξε και η κ Στράτου Αναστασία ( διακεκριμένη Αστρολόγος) που της δίδαξε τα πρώτα επαγγελματικά βήματα. Ακολούθησαν μαθήματα και σεμινάρια με πολλούς άλλους καταξιωμένους Δασκάλους σε Ελλάδα και εξωτερικό όπως η Laura Nalbandian, Kim Rogers, Misty Kuceris. Παρακολουθεί και συμμετέχει σε μεγάλα Παγκόσμια Συνέδρια του Εξωτερικού όπως το UAC και το Norwest conference ανελλιπώς.

Από το 2000 εργάζεται ως επαγγελματίας αστρολόγος, σε επίπεδο προσωπικών συνεδριών και αρθρογραφεί σε μεγάλα περιοδικά του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου με μόνιμες αλλά και περιοδικές στήλες που αφορούν προβλέψεις αλλά και θέματα Σύγχρονων σχέσεων.

Σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή “Αστρά Εν Τάξει”κάθε Τρίτη βράδυ στο channel 9, και παλαιότερα την γενικής θεματολογίας εκπομπή “’Έχεις Άστρο” επίσης στο channel 9. Διατηρεί επίσης συνεργασίες με το Star κεντρικής Ελλάδας και το το Super στην Κορινθία, ενώ παλαιότερα έκανε καθημερινές προβλέψεις στο “Blue Sky”

Διακρίνεται για την επιτυχία της στις κοσμικές προβλέψεις και την Πολιτική Αστρολογία -εκλογικές αναμετρήσεις- ήταν η μοναδική που προέβλεψε την νίκη Trump το 2016-  παρόλο που αγαπά και εξειδικεύεται  στις ανθρώπινες σχέσεις και ιδιαίτερα τις Ερωτικές. Διατηρεί μόνιμη στήλη στο γνωστό περιοδικό “Αστρολόγος” για τα ζητήματα σύγχρονων σχέσεων ενώ παράλληλα αρθρογραφεί σε πολλούς διαδικτυακούς χώρους(myhoroscope, astrology.gr) Παλαιότερες συνεργασίες της είναι στο περιοδικό “Hello” “ζωή και ζώδια” την εφημερίδα “ Star press”  και “ Βραδινή”

Ανάμεσα στις δραστηριότητες της είναι και η συγγραφή ενός μέρους της Επιστημονικής Αστρολογικής Εγκυκλοπαίδειας με την ονομασία «Μαθήματα Σύγχρονης Αστρολογίας» ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Ερεχθηίδα  2ο  βιβλίο της με θέμα  “Ερωτικά Μαθήματα Αστρολογίας”

Το 2014 έκανε πραγματικότητα ένα από τα μεγαλύτερα όνειρα της, που ήταν η ίδρυση ενός Επίσημου και αναγνωρισμένου κέντρου Αστρολογικών Σπουδών αντάξιο των κολεγίων του Εξωτερικού. Εργάστηκε μεθοδικά με τους έμπειρους συνεργάτες Αστρολόγους καθηγητές της σχολής και δημιούργησαν ένα Ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών που δίνει την ευκαιρία στο Ελληνόγλωσσο κοινό να σπουδάζει πλέον στη γλώσσα του κι όχι διά αλληλογραφίας μέσα από επίπονες διαδικασίες ωραρίων, συντονισμού και δύσκολης επικοινωνίας με ξένα σχολεία- Το κέντρο σπουδών “Εναλλακτική Παιδεία- Αστροπαιδεία” παρέχει ένα άρτιο πρόγραμμα θεωρητικών μαθημάτων ψυχολογικής Αστρολογίας που συνδυάζεται εξαιρετικά με φροντιστήρια πρακτικών εφαρμογών(εργαστήρια) που δίνουν τη δυνατότητα στον σπουδαστή να εκτελεί πρακτικά το περιεχόμενο των μαθημάτων, πάνω στους γενέθλιους χάρτες έχοντας κοντά του διαρκώς έναν supervisor καθηγητή που τον καθοδηγεί, του λύνει τις απορίες ώστε να μην συσσωρεύονται και τον κατευθύνει στον αποσυμβολισμό και την ερμηνείας των Συμβόλων και των Κοσμικών Φαινομένων του Ουρανού. Η σχολή Αστρολογίας Αστροπαιδεία είναι επίσημο κέντρο Δία Βίου Μάθησης 1 αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Παιδείας και παρέχει δυνατότητα σπουδών και εξ αποστάσεως από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και αν βρίσκεται κάποιος.

Η Βασιλική Κόντη είναι ιδρυτικό μέλος του 1ου Ελληνικού Συλλόγου Ελλήνων Αστρολόγων και φίλων της Αστρολογίας με την ονομασία «ΠΑΜΕ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ» και έχει διατελέσει Πρόεδρος του διοικητικού Συμβουλίου. Τέλος, συμμετείχε στο 1ο Συνέδριο του συλλόγου που έγινε τον Νοέμβριο 2011 στο συνεδριακό κέντρο ΔΑΪΣ όπου παρουσίασε το θέμα της «Εξελικτικής Αστρολογίας».

Η ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που θα συμπληρωθούν στις φόρμες του ιστότοπου για να μείνει σε επαφή μαζί σας. Θα χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες με εμπιστευτικότητα και δεν θα τις μοιραστούμε με κανέναν. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την σελίδα μας σχετικά με την πολιτική απορρήτου. Εγγραφόμενοι στις φόρμες επικοινωνίας συναινείτε στο ότι μπορούμε να χρησιμοποιούμε τις συγκεκριμένες πληροφορίες σύμφωνα με τους όρους χρήσης. 

Ακολουθήστε μας στα Social

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ Ι.Κ.Ε.

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

Σάμου 4-6, 104 38 Μεταξουργείο,

Τηλέφωνο: 211 184 8099 , 210 97 68 298

Συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Δήλωση Απορρήτου

2 + 7 =