Οι Εισηγητές στην Εναλλακτική Παιδεία.

Το Κ.Δ.Β.Μ. ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ έχει συσταθεί από διακεκριμένους Αστρολόγους με μεγάλη εμπειρία στη διδασκαλία της Αστρολογίας καθώς επίσης και στον τομέα της συμβουλευτικής. Όραμά μας είναι η αναβάθμιση της Αστρολογίας στο υψηλό επίπεδο που της αναλογεί. Για να το πετύχουμε αυτό θα συνεργαστούμε με τους σημαντικότερους Έλληνες αστρολόγους αλλά θα φιλοξενούμε συχνά και αστρολόγους από το εξωτερικό για να εισηγούνται εξειδικευμένα σεμινάρια. Το ήθος, ο καλός χαρακτήρας και η “θετική ενέργεια” χαρακτηρίζουν τους καθηγητές μας, ενώ η μεταδοτικότητά τους και η αγάπη τους για το αντικείμενο βοηθούν τον σπουδαστή να αφομοιώσει τις γνώσεις και να απολαύσει τις σπουδές του.

ΒΑΣΙΑ ΚΟΝΤΗ

ΒΑΣΙΑ ΚΟΝΤΗ

Η Βάσια Κόντη είναι η διευθύντρια της σχολής “Εναλλακτική Παιδεία”. Στόχος τόσο της ίδιας όσο και των καταξιωμένων συνεργατών της, αποτελεί η αναβάθμιση της Αστρολογίας, στο υψηλό επίπεδο που της αναλογεί. Η Βάσια Κόντη είναι απόφοιτος του Οικονομικού τμήματος της Νομικής από το 1989. Άρχισε να σπουδάζει Αστρολογία το 1994 και ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο κολέγιο Bristol School of Astrology και στην σχολή του Alphee Lavoie στην Αμερική. Από το 2000 εργάζεται ως επαγγελματίας αστρολόγος, σε επίπεδο προσωπικών συνεδριών και αρθρογραφεί σε μεγάλα περιοδικά του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου με μόνιμες αλλά και περιοδικές στήλες που αφορούν προβλέψεις αλλά και θέματα σύγχρονων σχέσεων.
ΕΛΕΝΑ ΜΕΝΕΓΟΥ

ΕΛΕΝΑ ΜΕΝΕΓΟΥ

Γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα. Από πολύ νωρίς ασχολήθηκε με την αστρολογία, ξεκινώντας στην εφηβεία ιδιαίτερα μαθήματα και συνεχίζοντας τις σπουδές της σε σχολές της Ελλάδας και του εξωτερικού, συμπεριλαμβανομένων του Faculty of Astrological Studies και του Huber School of Astrology. Επίσης από πολύ νωρίς συνεργάστηκε με τις μεγαλύτερες εφημερίδες και εκδόσεις, και με έντυπα όπως οι “Εικόνες”, το TimeOut Athens, το Grazia, το Jupiter, ο Αστρολόγος, το Free και όλες τις εκδόσεις του Πρώτου Θέματος. Ειδικεύεται στην ψυχολογική αστρολογία, ενώ μελετά εντατικά και την ιατρική αστρολογία. Είναι παράλληλα και θεραπεύτρια ανθοϊαμάτων Μπαχ, με εμπειρία άνω των 26 χρόνων. Την ενδιαφέρει γενικά η φυσική θεραπευτική, η υγιεινή διατροφή, η πνευματικότητα, ο διαλογισμός, και ό,τι εναλλακτικό.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΛΑΜΑΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΛΑΜΑΣ

Ο Γιάννης Γιαλαμάς, γεννήθηκε το 1964 στο Βέλγιο και εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα το 1978. Αποφοίτησε από το Λύκειο το 1982 και επέστρεψε στο Βέλγιο για τριετείς σπουδές στην Ακαδημία Ψυχολογίας της Αμβέρσας (Akademie voor Psychologie, Antwerpen), όπου και παράλληλα ήλθε σε επαφή με την σύγχρονη ψυχολογική Αστρολογία. Συστηματικά ασχολείται με την συμβουλευτική αστρολογία από το 1985 και από το 1994 ξεκίνησε να αρθρογραφεί σε διάφορα περιοδικά και εφημερίδες. Μέσα στο 2017 ξεκίνησε και τη συγγραφή του καινούριου έργου του πάνω στην Ελληνιστική Αστρολογία, ορμώμενος από το πλουσιότατο και ανεξάντλητο υλικό της πλέον λαμπρής περιόδου της ιστορίας της Αστρολογίας, η οποία συνδυάζει την κλασική ελληνική φιλοσοφία με τον μυστικισμό της Ανατολής. Αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια και συνάμα φιλοδοξία με στόχο να αναδείξει την αξία ενός ξεχασμένου, αλλά παράλληλα σημαντικότατου τμήματος της αστρολογίας της περιόδου μεταξύ του 3ου π.Χ και 7ου μ.Χ. αιώνα, η οποία είναι άλλωστε και η μητέρα της σύγχρονης μορφής της.
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΡΩΝΑΚΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΡΩΝΑΚΗΣ

Γεννήθηκε τα Χριστούγεννα του 1955. Είναι κάτοχος πτυχίου Βιολογικών επιστημών από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας. Εργάζεται σε τοξικολογικό εργαστήριο. Έχει δημοσιεύσει πλήθος επιστημονικών εργασιών στους τομείς τις μικροβιολογίας και τοξικολογίας. Το όνομα του αναφέρεται στο διεθνές Who is Who in Science και Who is Who in Medicine. Ασχολείται με την Αστρολογία από το 1970. Μελέτησε Ιατρική Αστρολογία με τον ROBERT CARL JANSKY, βιοχημικό της NASA. Το 1986 ιδρύει το αστρολογικό ερευνητικό εργαστήριο URANIALAB και διενεργεί στατιστικές έρευνες και μελέτες σε πολλούς τομείς της Αστρολογίας. Το εργαστήριο διαθέτει δικό του χώρο, με μία τεράστια βιβλιοθήκη σε πολλούς τομείς της Αστρολογίας.
ΒΑΣΙΑ ΜΑΥΡΑΚΗ

ΒΑΣΙΑ ΜΑΥΡΑΚΗ

Η Βάσια Μαυράκη είναι Αστρολόγος/ Συγγραφέας, ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Η μεγαλύτερη αγάπη της μετά την οικογένεια της είναι η αστρολογία και το ατέλειωτο ταξίδι εξερεύνησης του σύμπαντος μέσα από αυτή. Αρθρογραφεί σε γνωστά περιοδικά και sites και έχει έντονη συμμετοχή σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές. Πηγή για την έμπνευση της αποτελεί κάθε τι που αγαπάει και την περιστοιχίζει καθώς και τα ταξίδια της σε μέρη που συνδέονται άμεσα με τις συγγραφικές αναφορές της. Το μότο της για τη ζωή είναι το εξής “το σχέδιο του Θεού για εμάς , το γενέθλιο κοσμόγραμμα μας, το μοναδικό αυτό αποτύπωμά μας στο Σύμπαν και η ελεύθερη βούληση διαχείρισής του, δίνουν τη δυνατότητα σε κάθε άτομο να εξελίσσει και να προάγει τη ζωή του”.
Νόνα Βουδούρη

Νόνα Βουδούρη

Η Νόνα Βουδούρη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θήβα. Οι αρχικές σπουδές της ήταν πάνω στο σύγχρονο και κλασσικό τραγούδι. Η αγάπη της για την Αστρολογία εκδηλώθηκε πολύ νωρίς κι ως φυσικό επακόλουθο προέκυψε η φοίτηση και η ολοκλήρωση των σπουδών Αστρολογίας στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ”Εναλλακτική Παιδεία” και η παρακολούθηση εξειδικευμένων αστρολογικών σεμιναρίων από καταξιωμένους αστρολόγους της Ελλάδας και του εξωτερικού. Διδάχθηκε Ωριαία Αστρολογία από την Μαίρη Γαλανού στην σχολή “Εναλλακτική Παιδεία” αλλά η βασική της εξειδίκευση αφορά την Καρμική, Δρακωνική και Εξελικτική Αστρολογία. Πιστεύει ακράδαντα δε , ότι η μαθητεία δεν τελειώνει ποτέ. Συνεργάζεται ως αρθρογράφος με το Oroskopos.gr και με το ΙΑΜ Infinity Astrological Magazine της Smiljana Gavrancic με μόνιμη στήλη ανάμεσα σε αστρολόγους από όλο τον κόσμο. Από το 2018, ανήκει στους διδάσκοντες της ”Εναλλακτικής Παιδείας”.  

ΜΑΙΡΗ ΓΑΛΑΝΟΥ

ΜΑΙΡΗ ΓΑΛΑΝΟΥ

Η Μαίρη Γαλανού κατέχει Diploma από την Mayo school of Astrology. “Λάτρεψε” την ” Αληθινή αστρολογία” του John Frawley. Παρακολούθησε Σεμινάριά του σε Οξφόρδη, Μπιούλαχ, Ρέγκενσμποργκ αλλά και Θεσσαλονίκη. Συνέχισε με μετάφραση σημαντικών βιβλίων του Δάσκαλού της. Ήδη είναι στην κυκλοφορία το “Εγχειρίδιον Ωριαίας Αστρολογίας” και το «Η αληθινή αστρολογία» ενώ ετοιμάζεται το «Αθλητική Αστρολογία».

 

Η ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που θα συμπληρωθούν στις φόρμες του ιστότοπου για να μείνει σε επαφή μαζί σας. Θα χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες με εμπιστευτικότητα και δεν θα τις μοιραστούμε με κανέναν. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την σελίδα μας σχετικά με την πολιτική απορρήτου. Εγγραφόμενοι στις φόρμες επικοινωνίας συναινείτε στο ότι μπορούμε να χρησιμοποιούμε τις συγκεκριμένες πληροφορίες σύμφωνα με τους όρους χρήσης. 

Ακολουθήστε μας στα Social

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ Ι.Κ.Ε.

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

Σάμου 4-6, 104 38 Μεταξουργείο,

Τηλέφωνο: 211 184 8099 , 210 97 68 298

Συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Δήλωση Απορρήτου

1 + 3 =