Οι σπουδαστές στην Εναλλακτική Παιδεία.

” Η αστρολογία δεν είναι μοιρολατρία, ούτε μελλοντολογία. Είναι απλά ένα κορυφαίο εργαλείο αυτογνωσίας και οι καθηγητές στην Αστροπαιδεία το προσφέρουν με πολλαπλές μορφές και πολλαπλές χρήσεις. Τους ευχαριστώ για το δρόμο που μου άνοιξαν!”.

Αγγελική Βλαχιώτη

Mass Media Communication, Hellenic Parliament

“Οι απαντήσεις είναι πάντα διαθέσιμες, αρκεί να θέτεις τις σωστές ερωτήσεις”.
Σταύρος Μαρίνος

Κοινωνιολόγος , Μεταπτυχιακό στη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού

“Το μέλλον διαγράφεται λαμπερό για την ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ! άλλωστε είναι η Επιστήμη του Μέλλοντος” η  ΑΣΤΡΟΠΑΙΔΕΙΑ μας βάζει σε αυτό το μέλλον”.
Μαρία Στρίκη

Senior research Scientist Acs , New York

“Δεν θα φοβίσω κάποιον,
Δεν θα κάνω επίδειξη γνώσης
Δεν θα χρησιμοποιήσω τις αστρολογικές μου γνώσεις για να κάνω προβλέψεις ή προγνώσεις, θα κάνω αυτό που έμαθα εξαιρετικά καλά από τους καθηγητές μου στην Αστροπαιδεία  θα τονίζω σε όλους ότι η γνώση βγάζει από την απόγνωση”.
Γλυκερία Σπιτλερ

Αρχιτέκτονας, Γερμανία

“Οραματίζομαι μια Αστρολογία επανατοποθετημένη στην πρώτη γραμμή των ανθρωπιστικών Επιστημών” οι δάσκαλοι μου μου ενέπνευσαν ιδανικά και τους ευγνωμονώ γι’ αυτό”.
Κατερίνα Τζουτζούλη

Νοσηλεύτρια, Γενική Κλινική Σαλαμίνας

Σαν γιατρός ομολογώ πως δεν μπορούσα να βρω συσχέτιση της ιατρικής πρακτικής με τα αστρολογικά θέματα, εκτός από τις ευνοϊκές ή ακατάλληλες μέρες για να κάνει κανείς μία επέμβαση και πώς θα εξελιχθεί το όποιο πρόβλημα υγείας έχει. Ωστόσο, παρακολούθησα τα μαθήματα λόγω της περιέργειάς μου για κάθε τι νέο. Κατάλαβα λοιπόν ότι είχα δίκιο. Τα μαθήματα αυτά δεν αφορούν την κλασσική Ιατρική και θεραπευτική που δεν εξατομικεύει τον ασθενή. Αφορούν όμως άμεσα, όλα τα εναλλακτικά θεραπευτικά συστήματα, ένα εκ των οποίων υπηρέτησα και εγώ. Όλο το βάθος της γνώσης της θεραπευτικής, από τα αρχαία χρόνια, τον Ιπποκράτη, τα Ασκληπιεία, της Επιστήμης που ήταν μία και όχι κατακερματισμένη, η αστρολογία και η φιλοσοφία χέρι-χέρι, ακόμα και οι ανατολικές θεραπευτικές προσεγγίσεις, όλα συνδέονται με το σχέδιο της ζωής, το σχεδιασμό του ανθρώπου και την βοήθεια για να βρει λύτρωση από βάσανα υπαρξιακά και πρακτικά. Έτσι, τα μαθήματα αυτά, από έναν ενθουσιώδη και ευγενικό δάσκαλο όπως ο Πολύκαρπος ήταν πάρα πολύ διαφωτιστικά και προσφέρουν έμπνευση και διεξόδους. Χαίρομαι που τα παρακολούθησα και ελπίζω να συνεχιστεί και να διευρυνθεί η προσπάθεια αυτή.
Άντα Γ.

Ιατρός

Η ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που θα συμπληρωθούν στις φόρμες του ιστότοπου για να μείνει σε επαφή μαζί σας. Θα χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες με εμπιστευτικότητα και δεν θα τις μοιραστούμε με κανέναν. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την σελίδα μας σχετικά με την πολιτική απορρήτου. Εγγραφόμενοι στις φόρμες επικοινωνίας συναινείτε στο ότι μπορούμε να χρησιμοποιούμε τις συγκεκριμένες πληροφορίες σύμφωνα με τους όρους χρήσης. 

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ Ε.Ε.

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

Σάμου 4-6, 104 38 Μεταξουργείο,

Τηλέφωνο: 211 184 8099 , 210 52 31 788

Κινητό: 6970934790

ΩΡΕΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ 
ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:
16.00 ΜΕ 22.00
ΣΑΒΒΑΤΟ:
11.00 ΜΕ 19.00

Συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Δήλωση Απορρήτου

9 + 3 =