Καρμική – Εξελικτική Αστρολογία στην Εναλλακτική Παιδεία.

Η Εξέλιξη της Καρμικής!

Η Εξελικτική Αστρολογία μελετά και αποκαλύπτει τις επιθυμίες και τα είδη των επιθυμιών που ανέπτυξε κάθε ψυχή στο παρελθόν

Οι σπουδαστές της σύγχρονης και παραδοσιακής αστρολογίας, ανακαλύπτουν με δέος το πώς αυτή η τεχνική επιστήμη δίνει απαντήσεις για το ποιοι είμαστε και ποιες είναι οι προδιαγραφές μας. Η καρμική αστρολογία, πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα: Εξηγεί το γιατί!!

Γιατί είμαστε αυτοί που είμαστε; Γιατί είμαι εδώ;
Για ποιο λόγο φαίνεται πως κάποιοι είναι πιο τυχεροί από κάποιους άλλους;
Τι είναι εκείνο που μας φέρνει μπροστά σε επαναλαμβανόμενα μοτίβα στις σχέσεις μας;
Είναι τυχαία η συνάντηση μας με τους ανθρώπους της ζωής μας;
Για ποιο λόγο νιώθουμε ότι κάποιους τους ξέρουμε από παλιά;
Ποιος ο λόγος που είμαστε εδώ; Ποια είναι τα μαθήματα μου;
Γιατί ο πόνος είναι αναπόφευκτος;
Υπάρχει κάποιο σχέδιο για εμάς; Υπάρχει κάτι μεγαλύτερο από εμάς;

Η λίστα των ερωτημάτων είναι ατελείωτη και απασχολεί τον άνθρωπο από τότε που υπάρχει στον πλανήτη σε φιλοσοφικό, ψυχολογικό, υπαρξιακό, θεολογικό και επιστημονικό επίπεδο.
Η πλειοψηφία των ανθρώπων υποψιάζεται (ή καλύτερα, νιώθει) ότι δεν είμαστε αποκυήματα της τύχης, χωρίς προορισμό, καταδικασμένοι να διάγουμε απλά τα βιολογικά μας καθήκοντα μέσα στα εξίσου τυχαία κοινωνικά πλαίσια της εποχής που γεννηθήκαμε. Δηλαδή να υπάρχουμε, μέχρι απλά να πεθάνουμε.
Ασφαλώς υπάρχει και αυτή η άποψη. Η ανθρώπινη ιστορία όμως, αποδεικνύει ότι είναι μειοψηφική. Απέναντι από την άποψη αυτή, στάθηκαν οι μεγαλύτερες προσωπικότητες της.

Στη σύγχρονη εποχή δε, παρά τη προσπάθεια των τελευταίων αιώνων να αντιμετωπιστεί ο άνθρωπος μονόπλευρα, ως βιολογικό και κοινωνικό ον, υπήρξαν και υπάρχουν οι επιστήμονες εκείνοι, που κατάλαβαν ότι αυτή η στείρα αντιμετώπιση της ανθρώπινης φύσης έχει κενά. Έτσι, κατέγραψαν ένα τεράστιο όγκο έργου, που αν μη τι άλλο συμφωνεί με τα όσα μελετά και πρεσβεύει η καρμική αστρολογία: Δεν έχουμε μόνο παρόν αλλά και παρελθόν και μέλλον.

Σκοπός της όμως δεν είναι η ικανοποίηση της περιέργειας ενός παρελθόντος για το οποίο δεν έχουμε μνήμη αλλά η συνειδητοποίηση του ώστε να εργαστούμε για την ποιότητα του παρόντος και του μέλλοντος.

“Το παρόν και το παρελθόν είναι αμφότερα παρόντα στο μέλλοντα και το μέλλον εμπεριέχεται στο παρελθόν”.
Τ.S ELLIOT

Οι δεσμοί της Σελήνης συναισθηματική μνήμη και ενσάρκωση!

Τα μαθήματα είναι σε εβδομαδιαία βάση 1 φορά κάθε Δευτέρα απόγευμα 18.00 μέχρι 21.00 και ολοκληρώνονται συνολικά σε 108 ώρες δηλαδή 9 μήνες
Διδάσκει η κ Νόνα Βουδούρη με σπουδές στην Εναλλακτική Παιδεία και μεταπτυχιακή σπουδάστρια του Steven Forest.
Τα μαθήματα του τμήματος μπορούν να παρακολουθήσουν σπουδαστές που κατέχουν βασικές αρχές Αστρολογίας.

Τίτλος:

Εξελικτική Αστρολογία

Διάρκεια:

9 Μήνες

Κύκλοι Σπουδών:

1

Προαπαιτούμενα:

Όχι

%

Βαθμός δυσκολίας Κύκλου

%

Δυνατότητα παρακολούθησης online

Πρόγραμμα σπουδών

Βασική μας προτεραιότητα στο συγκεκριμένο αντικείμενο της Καρμικής Εξελικτικής Αστρολογίας είναι να δοθεί με σεβασμό, υποστήριξη και αποδοχή στον άνθρωπο που αναζητά αστρολογική βοήθεια, ανεξάρτητα από την εξελικτική και συνειδησιακή κατάσταση την οποία βρίσκεται

 • Εισαγωγή στην Καρμική- είδη και αναγνώριση στο Ωροσκόπιο
 • Καρμικοί δείκτες (ο ρόλος του Κρόνου, Πλούτωνα, Χείρωνα)
 • Ανάδρομοι πλανήτες
 • Στοιχεία και Κάρμα
 • Δεσμοί της Σελήνης (ζώδια, οίκοι, όψεις)
 • Κυβερνήτες δεσμών της Σελήνης, οικοθεσία και όψεις τους
 • Πρακτική εφαρμογή με παραδείγματα-συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων στην τάξη
 • Κάρμα και οίκοι
 • Ακμές οίκων και διαχείριση τους
 • Οι υδάτινοι οίκοι και η σημασία του 12ου οίκου στην παρελθούσα εμπειρία
 • Κάρμα και σχηματισμοί
 • Η τελευταία ενσάρκωση και ο πλανήτης «κλειδί»
 • Χιαστί- η ψυχολογική της αναγνώριση και ο ρόλος της στο πεπρωμένο
 • Vertex και Πύλη πεπρωμένου
 • Προγενέθλιες εκλείψεις (ανάλυση, μεθοδολογία)\
 • Παραδείγματα προγενέθλιων με πρακτική στην τάξη-συζήτηση
 • Αστρολογία σχέσεων και παρελθούσα εμπειρία
 • Δρακωνικό Ωροσκόπιο
 • Δρακωνική αστρολογία και συναστρίες-παραδείγματα
 • Η πρόγνωση στην Καρμική αστρολογία
 • Εξελικτική αστρολογία- Ο χάρτης πίσω από τον χάρτη
 • Άξονες ζωδίων, οίκων και εξέλιξη
 • Πλανήτες από το παρελθόν
 • Ο ρόλος του Πλούτωνα
 • Το αντιδιαμετρικό σημείο
 • Κυβερνήτες δεσμών και οι όψεις τους με Πλούτωνα
 • Παραδείγματα και ζωντανή συζήτηση-ανταλλαγή εμπειριών
 • Επίτευξη και δυνατότητες επίτευξης ή αποτυχία
 • Μεταφυσική και ψυχολογική ερμηνεία Ωροσκοπίων

Στους 9 μήνες σπουδών δίνονται εργασίες μελέτης καθώς και τελική πτυχιακή εργασία

Υπεύθυνη καθηγήτρια Νόνα Βουδούρη

Διεύθυνση σπουδών Βάσια Κόντη

 

Είπαν για τo μάθημα.

Maria Striki | Tutor master of science -University of New Jersey

Βρήκα το μάθημα της Καρμικής Αστρολογίας συγκλονιστικό. Η πληροφορία και οι καινούριες γνώσεις που πήραμε ήταν εκπληκτικές, περιεκτικές, και πολύ ενδιαφέρουσες, κούμπωναν με τις δικές μου απόψεις και φιλοσοφία, αλλά μας δώθηκε το αστρολογικό υπόβαθρο για να μπορώ να τις δικαιολογήσω, να τις τοποθετήσω στο χωροχρόνο σαν κομμάτια του πάζλ, να τις επεκτείνω, να τις αξιοποιήσω, και πάνω από όλα να τις ερευνήσω, στον εαυτό μου και σε άλλους ανθρώπους, με απώτερο σκοπό να καταλάβουμε γιατί ερχόμαστε και ξαναερχόμαστε, τί επιζητούν οι ψυχές μας, τί αποστολή ερχόμαστε να επιτελέσουμε σε κάθε ενσάρκωση. Και το βασικό είναι ότι η δασκάλα μας η Νόνα σε όλες τις διαλέξεις τις εμφύσησε αυτή την αισιοδοξία και την πεποίθηση ό,τι όλα είναι καλώς καμωμένα, γίνονται όπως πρέπει να γίνουν, με μια θεϊκή σοφία, σχέδιο, και αγάπη για τον άνθρωπο που είναι πάνω από εμάς.

Zhaneta Cavo

Σε δύσκολους καιρούς όπως αυτούς που διανύουμε το να σου αποκαλυφθεί η αλήθεια που κουβαλάς μέσα σου και να στέκεστε στα πόδια σου πιο φωτεινός από πότε με ένα εξαιρετικό ταξίδι γνώσης στα βάθη της ψυχής είναι ανεκτίμητη  η εμπειρία μου στην τάξη της Καρμικης Αστρολογίας με την Νονά Βουδούρη.

Ευχαριστώ από καρδιάς για όλα.

Δήμητρα Καρρά | Εκπαιδευτικός/καθηγήτρια Αγγλικής γλώσσας

Σαν γνήσιο Πλουτώνιο άτομο , τα ερωτήματα που απασχολούσαν το μυαλό μου σε όλη τη διάρκεια της ζωής μου, ήταν του τύπου: Ποιοί είμαστε; Γιατί ήρθαμε εδώ; Από πού ήρθαμε; Πού θα πάμε; Το τμήμα της ΑΣΤΡΟΠΑΙΔΕΙΑΣ στην «Εξειδίκευσης στην Καρμική – Εξελικτική Αστρολογία» ήταν η ευκαιρία που ζητούσα για να πάρω απαντήσεις σε όλα αυτά. Στο πρόσωπο της Νόνας Βουδούρη βρήκα την ιδανική δασκάλα! Με τον άμεσο τρόπο που έχει να μεταδίδει τις γνώσεις της σε καθηλώνει και αποσπά το 100% της προσοχής σου! Η δομή του λόγου της , το πλούσιο λεξιλόγιο όπως και η υπομονή να εξηγεί τυχόν απορίες, μου έδωσε τη δυνατότητα να καταλάβω πολλά πράγματα, όπως τι είναι «Κάρμα» , τι σημαίνει «Εξέλιξη της Ψυχής» αλλά κυρίως πώς μπορώ να είμαι καλύτερος άνθρωπος ,να έχω ενσυναίσθηση ώστε ν’αντιλαμβάνομαι πως δεν έχω το δικαίωμα να κρίνω κανέναν και τίποτα! Νόνα σ’ ευχαριστώ που βρέθηκες στο δρόμο μου και που υπήρξες τόσο γενναιόδωρη !

Η « διά βίου μάθησης» μαθήτριά σου.

Μάγδα Καραπαναγιώτου | Εκπαιδευτικός-καθηγήτρια Οικονομικών

Νιώθω περήφανη και γι αυτό μου το πόνημα, 3ο κατά σειρά στη σχολή της ΑΣΤΡΟΠΑΙΔΕΙΑΣ, γιατί παρόλες τις αδυναμίες μου, κατάφερα με την απλόχερη βοήθεια των δασκάλων μου να μπω στη διαδικασία γραφής και στην πορεία να διαπιστώσω και να συνειδητοποιήσω, ως ένα βαθμό, το μεγαλείο της αστρολογίας.

Συνεχίζοντας την πορεία μου στη ΑΣΤΡΟΠΑΙΔΕΙΑ, για τρίτη χρονιά, συμμετείχα στο γνωστικό αντικείμενο της «ΚΑΡΜΙΚΗΣ & ΕΞΕΛΙΚΤΙΚΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ», πιστεύοντας ότι θα είναι ένα νέο αντικείμενο, κάτι το διαφορετικό. Τελικά μέσα από τη συνολική προσπάθεια διαπίστωσα ότι η κ. Νόνα Βουδούρη

v με τρόπο αριστοτεχνικό θα έλεγα συνέδεσε όλο το γνωστικό αντικείμενο της «κλασικής» αστρολογίας και της «εξειδικευμένης» σε ένα σώμα

v οι μαθητές του τμήματος δεν ήταν στο ίδιο γνωστικό επίπεδο και κατάφερε με μεγάλη ευελιξία να ομογενοποιήσει το τμήμα

v χωρίς να είναι απαιτητική οδήγησε στην ουσιαστική γνώση και σαφώς μας παρέσυρε

Κα Νόνα Βουδούρη είστε μια εξαιρετική και υπομονετική ΔΑΣΚΑΛΑ με πηγαία γνώση.

Σας ευχαριστώ που βρεθήκατε στο δρόμο μου και όχι μόνο, συνεργαστήκαμε πολύ ουσιαστικά.

Σας ευχαριστώ και πάλι και εύχομαι η συνεργασία μας να συνεχιστεί στο άμεσο μέλλον.

Με εκτίμηση

Η μαθήτριά σας

Άννα Χατζοπούλου

Οι γνώσεις μου περί αστρολογίας όταν ξεκίνησα πέρσι τα μαθήματα ήταν ανύπαρκτες. Φέτος ένα χρόνο μετά, προσπαθώ να τα βάλω σε σειρά. Πιστεύω ότι η  διδασκαλία της καρμικής ήταν μια μεγάλη βοήθεια για την σκέψη μου, Το μάθημα έχει πολύ λογική ακολουθία η κυρία μας πολύ επεξηγηματική. Είμαι πολύ ευχαριστημένη που το παρακολουθώ και επίσης πιστεύω ότι στο κομμάτι της προσωπικότητας το οποίο  εμένα με ενδιαφέρει ιδιαίτερα είναι μοναδικοί. Ευχαριστώ Νονα Βουδουρη.

Ελένη Κοντού

Το βασικό ερώτημα του ανθρώπου είναι το από που έρχομαι και που πάω. Όπως η φλόγα δίνει στο άψυχο κερί το φως και την ζωή , έτσι και η γνώση της Καρμικής ανάβει  το φως στην σκοτεινή οδό της ύπαρξης και σαν οδοδείκτης επιτρέπει την κατανόηση-συνειδητοποιση (αντίληψη με όλο το είναι της ψυχής) του σκοπού της ενσαρκώσεως αλλά και την πορεία που πρέπει να ακολουθηθεί, παραμερίζοντας σκληρύνσεις που κουβαλάμε από προηγούμενες ενσαρκώσεις. Άλλωστε “ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ” και για να γίνουμε κάτι (αυτό που πρεπρώμενα)  πρέπει  να εναρμονισθούμε με τον δρόμο που μας δείχνει η καρμική.

Αγγελική Σταματάκη | Φαρμακοποιός

‘Ελαβα απαντήσεις που δεν περίμενα ποτέ ότι θα πάρω, έλυσα απορίες που δεν πίστευα ποτέ ότι θα απαντηθούν. Η Εξελικτική Αστρολογία και η διδασκαλία της Νόνας Βουδούρη με εντυπωσίασαν για το εύρος και το  βάθος των αποκαλύψεων τους. Νιώθω ευγνώμων που συναντήθηκα στη ζωή μου με αυτήν την τάξη και με τους συγκεκριμένους συνοδοιπόρους.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις επισκεφθείτε τη σελίδα “Συχνές Ερωτήσεις” ή επικοινωνήστε μαζί μας στο 211 184 8099

Η ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που θα συμπληρωθούν στις φόρμες του ιστότοπου για να μείνει σε επαφή μαζί σας. Θα χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες με εμπιστευτικότητα και δεν θα τις μοιραστούμε με κανέναν. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την σελίδα μας σχετικά με την πολιτική απορρήτου. Εγγραφόμενοι στις φόρμες επικοινωνίας συναινείτε στο ότι μπορούμε να χρησιμοποιούμε τις συγκεκριμένες πληροφορίες σύμφωνα με τους όρους χρήσης. 

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ Ε.Ε.

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

Σάμου 4-6, 104 38 Μεταξουργείο,

Τηλέφωνο: 211 184 8099 , 210 52 31 788

Κινητό: 6970934790

ΩΡΕΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ 
ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:
16.00 ΜΕ 22.00
ΣΑΒΒΑΤΟ:
11.00 ΜΕ 19.00

Συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Δήλωση Απορρήτου

10 + 10 =