Τεχνικές Συναστρίας

*Για να παρακολουθήσετε on demand το συγκεκριμένο σεμινάριο, επικοινωνήστε με τη  γραμματεία της σχολής στο τηλέφωνο 211 -1848099 ή στο email info@enallaktikipaideia.com

Περιγραφή σεμιναρίου: 

Οι ανθρώπινες σχέσεις είναι ένα τεράστιο θέμα μελέτης της Σύγχρονης Επιστημονικής Αστρολογίας και οι τεχνικές που ακολουθεί ένας επαγγελματίας Αστρολόγος πολλές και συχνά περίπλοκες. Η Αλεξάνδρα Καρακώστας έχει εντρυφήσει πολλά χρόνια στο συγκεκριμένο θέμα και η συμβουλή της είναι πάντα “keep it simple”. Στο σεμινάριο αυτό θα μας παρουσιάσει με τις πιο απλές αλλά αποτελεσματικές μεθόδους που χρησιμοποιεί ένας αστρολόγος στο γραφείο του προκειμένου να φτάσει στο πλέον ασφαλές αποτέλεσμα μας εποικοδομητικής ή όχι προσωπικής σχέσης. Η Βάσια Κόντη στην Ελλάδα έχει χαρακτηριστεί επίσης ως η Αστρολόγος των σχέσεων και στο β μέρος αυτού του σεμιναρίου θα παρουσιάσει τις δικές της τεχνικές προσέγγισης συναστριών με απλό και κατανοητό τρόπο.

Με την αγορά του σεμιναρίου σε μορφή βίντεο, θα αποστέλλεται και υλικό σε μορφή σημειώσεων αλλά και σε power point.

Παρακολουθείστε on demand όλα τα σεμινάρια Αστρολογίας που έχουν πραγματοποιηθεί στη σχολή μας από διακεκριμένους Έλληνες και Διεθνείς αστρολόγους!

Πληροφορίες στο  211 -1848099 και info@enallaktikipaideia.com

Η ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που θα συμπληρωθούν στις φόρμες του ιστότοπου για να μείνει σε επαφή μαζί σας. Θα χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες με εμπιστευτικότητα και δεν θα τις μοιραστούμε με κανέναν. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την σελίδα μας σχετικά με την πολιτική απορρήτου. Εγγραφόμενοι στις φόρμες επικοινωνίας συναινείτε στο ότι μπορούμε να χρησιμοποιούμε τις συγκεκριμένες πληροφορίες σύμφωνα με τους όρους χρήσης. 

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ Ε.Ε.

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

Σάμου 4-6, 104 38 Μεταξουργείο,

Τηλέφωνο: 211 184 8099 , 210 52 31 788

Κινητό: 6970934790

ΩΡΕΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ 
ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:
16.00 ΜΕ 22.00
ΣΑΒΒΑΤΟ:
11.00 ΜΕ 19.00

Συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Δήλωση Απορρήτου

4 + 15 =