Πρακτικές ανάλυσης και πρόβλεψης Γενέθλιου χάρτη.

Από την θεωρία…στην πράξη!

*Για να παρακολουθήσετε on demand το συγκεκριμένο σεμινάριο, επικοινωνήστε με τη  γραμματεία της σχολής στο τηλέφωνο 211 -1848099 ή στο email info@enallaktikipaideia.com

Περιγραφή σεμιναρίου:
Το πολύτιμο αυτό σεμινάριο έχει σαν στόχο να παρουσιάσει βήμα βήμα πως εξετάζει ένας έμπειρος Επαγγελματίας έναν γενέθλιο χάρτη. Ποια συγκεκριμένα βήματα ακολουθεί στην εξέταση μιας προσωπικότητας; αλλά και ποιες τεχνικές πρόβλεψης ακολουθεί προκειμένου να φτάσει σε ένα αξιόπιστο αποτέλεσμα στις εκτιμήσεις που θα κάνει για το επόμενο διάστημα. Αντιλαμβάνεστε ότι δεν υπάρχει κοινός κορμός και τρόπος επικοινωνίας Αστρολόγου/εξεταζόμενου χάρτη μια και ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και οι προτεραιότητες του διαφέρουν ανάλογα με την φάση ζωής που βρίσκεται, αλλά υπάρχει βασική σειρά εργαλείων που ανασύρει ο Αστρολόγος σχετικά με την κάθε περίπτωση που καλείται να αντιμετωπίσει. Οι σπουδαστές της Αστρολογίας ακόμα και σε προχωρημένα επίπεδα παραπονιούνται ότι δυσκολεύονται να ιεραρχήσουν τις τεχνικές ανάλυσης μιας προσωπικότητας αλλά ακόμα περισσότερο να ιεραρχήσουν τις τεχνικές πρόβλεψης που θα ακολουθήσουν ανάλογα κάθε φορά με την περίπτωση που εξετάζουν. Η βασική απάντηση στις ανησυχίες αυτές δίνεται σε αυτό το σεμινάριο κυρίως από την εμπειρία των αστρολόγων που έχουν πολλά μάχιμα χρόνια δώσει πετυχημένες εξετάσεις στην επαφή με το κοινό και τους προσωπικούς πελάτες του γραφείου τους
Η Αλεξάνδρα Καρακώστας έχει τεράστια επαγγελματική εμπειρία μια και ασχολείται με την αστρολογία από το 1974 και έχει διατελέσει πολλά χρόνια Πρόεδρος των επαγγελματιών αστρολόγων των ΗΠΑ, (OPA) οργανώνοντας μεγάλα συνέδρια για λογαριασμό της διεθνούς κοινότητας. Μόνιμος τόπος διαμονής είναι η Καλιφόρνια αλλά μεγάλωσε στην Ελλάδα την οποία και λατρεύει με αποτέλεσμα να την επισκέπτεται και πολύ συχνά. Μέσα σε αυτά τα ταξίδια την καλέσαμε στην «ΑΣΤΡΟΠΑΙΔΕΙΑ» πριν μερικά χρόνια και έτσι έχουμε την τιμή και την χαρά να την έχουμε μόνιμο συνεργάτη και να μας μεταφέρει τις πολύτιμες γνώσεις της αλλά και την πολυετή εμπειρία της. Η Βάσια Κόντη διευθύνει την σχολή «Αστροπαιδεία» αρκετά χρόνια και επίσης μελετά και σπουδάζει αστρολογία από το 1994, ειδικεύεται δε, στα προβλεπτικά συστήματα των συμβολικών προόδων και των ηλιακών επιστροφών και επιθυμεί επίσης να διαδώσει αυτή την γνώση με αστείρευτη διάθεση
ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ:
Αρχάριοι, Μέσοι και Προχωρημένοι σπουδαστές της αστρολογίας αλλά και επαγγελματίες Αστρολόγοι που κάνουν τα πρώτα τους βήματα και επιθυμούν να λάβουν εμπειρία από παλιούς επαγγελματίες.
ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ:
Αναγνώριση γενέθλιου χάρτη, προσέγγιση μέσω ψυχολογικών επιρροών (πως νιώθει, φόβοι, ενοχές, προοπτικές, αισιοδοξία, αγκυλώσεις) ιδιότητες, ποιότητες, όψεις και σχηματισμοί που δίνουν την μορφοποίηση της προσωπικότητας, Ωροσκόπος και κυβερνήτης του, σεληνιακά γενέθλια, μεσοδιαστήματα, γωνιακοί πλανήτες και δεσμοί σελήνης. Διελεύσεις, πρόοδοι και επιστροφές πλανητών καθώς και η πρακτική τους εφαρμογή.
ΔΟΜΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ:
Κυριακή 30 Απριλίου 2023 – 12.00 μμ μέχρι 18.00 μμ

Α΄ μέρος Αλεξάνδρα Καρακώστας – προσέγγιση και ανάλυση Γενέθλιου χάρτη – τα 12 βήματα και τα μυστικά της ιεραρχίας.
Β’ μέρος Βάσια Κόντη – αναγνώριση δύσκολων σημείων γενέθλιων χαρτών και τα προβλεπτικά συστήματα με πρακτικές εφαρμογές
Διελεύσεις, πρόοδοι και επιστροφές πλανητών.

ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ:
Αλεξάνδρα Καρακώστας
Βάσια Κόντη
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΣ:

Το σεμινάριο έχει διάρκεια 6 ώρες και πραγματοποιείται στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης της “Εναλλακτικής Παιδείας”, στην οδό Σάμου 4-6, Μεταξουργείο αλλά και με δυνατότητα online παρακολούθησης. Θα δοθούν σημειώσεις καθώς και υλικό παρουσίασης.

Κόστος συμμετοχής 60 ευρώ – για τους σπουδαστές της σχολής 40 ευρώ.

Ενημερωθείτε και δηλώστε συμμετοχή από κοντά (ισχύει για περιορισμένο αριθμό θέσεων) ή διαδικτυακά στο 211-1848099 και info@enallaktikipaideia.com

Απαραίτητη προϋπόθεση για την ολοκλήρωση συμμετοχής, η επικοινωνία με τη γραμματεία.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Η σχολή θα παραμείνει κλειστή από τις 9 Απριλίου έως τις 23 Απριλίου λόγω Πάσχα. Το τηλεφωνικό κέντρο δεν θα είναι διαθέσιμο, αλλά η γραμματεία θα απαντά ανα τακτά διαστήματα στα emails.

Παρακολουθείστε on demand όλα τα σεμινάρια Αστρολογίας που έχουν πραγματοποιηθεί στη σχολή μας από διακεκριμένους Έλληνες και Διεθνείς αστρολόγους!

Πληροφορίες στο  211 -1848099 και info@enallaktikipaideia.com

Η ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που θα συμπληρωθούν στις φόρμες του ιστότοπου για να μείνει σε επαφή μαζί σας. Θα χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες με εμπιστευτικότητα και δεν θα τις μοιραστούμε με κανέναν. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την σελίδα μας σχετικά με την πολιτική απορρήτου. Εγγραφόμενοι στις φόρμες επικοινωνίας συναινείτε στο ότι μπορούμε να χρησιμοποιούμε τις συγκεκριμένες πληροφορίες σύμφωνα με τους όρους χρήσης. 

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ Ε.Ε.

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

Σάμου 4-6, 104 38 Μεταξουργείο,

Τηλέφωνο: 211 184 8099 , 210 52 31 788

Κινητό: 6970934790

ΩΡΕΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ 
ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:
16.00 ΜΕ 22.00
ΣΑΒΒΑΤΟ:
11.00 ΜΕ 19.00

Συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Δήλωση Απορρήτου

11 + 6 =