Σεμινάριο – Το κάρμα των πλανητών

Κυριακή 09/06/2019 | 12:00μ.μ.

Στόχος του σεμιναρίου:

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να βοηθήσει τον ερευνητή να κατανοήσει καλύτερα τα καρμικά του μαθήματα, όπως φαίνονται στον αστρολογικό του χάρτη, και να αναλάβει κατάλληλη δράση ώστε να δημιουργήσει μια καλύτερη κι επιτυχημένη ζωή.

 

Σε ποιους απευθύνεται:

 

Για να παρακολουθήσει κάποιος το σεμινάριο χρειάζεται να γνωρίζει τις πλανητικές του θέσεις (οι 10 πλανήτες σε ζώδια και οίκους) και να γνωρίζει τις βασικές του όψεις (συνόδους, αντιθέσεις, τετράγωνα, τρίγωνα) με ανοχή 10 μοιρών.

 

Μεθοδολογία:

 

Θα εξετάσουμε προσεκτικά τις καρμικές έννοιες με τις οποίες σχετίζεται κάθε πλανήτης και ζώδιο, και κατόπιν θα αναλύσουμε τις καρμικές επιπλοκές κάθε όψης. Στο τέλος θα γίνει πρακτική εφαρμογή πάνω σε χάρτες παρευρισκομένων και όσων παρακολουθούν μέσα απ’ το διαδίκτυο.

Η σχολή μας δίνει την δυνατότητα για παρακολούθηση και μέσω διαδικτύου, κατόπιν συνεννόησης με τη γραμματεία της σχολής.

 

Δομή Σεμιναρίου:

 

  • Εισαγωγή
  • Κάρμα πλανητών, ζωδίων, οίκων
  • Το κάρμα του Κρόνου
  • Οι καρμικές επιπλοκές των όψεων
  • Παραδείγματα κι εξάσκηση στους χάρτες μας

 

Εισηγητές Σεμιναρίου:

 

Έλενα Μένεγου

 

Οργάνωση και Κόστος:

 

Το σεμινάριο θα γίνει στις 9 Ιουνίου, ώρα 12-6μμ και θα υλοποιηθεί σε 6ωρες, στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης της Εναλλακτικής Παιδείας, Σάμου 4-6 Μεταξουργείο ή και online.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 40 ευρώ. Περιορισμένες θέσεις – οι ενδιαφερόμενοι απαιτείται να κλείσουν εγκαίρως τις θέσεις τους.

Θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Στα διαλείμματα θα υπάρχει καφές και μικρά σνακς.

Για κράτηση θέσεων επικοινωνήστε μαζί μας στο 211 184 8099

Η ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που θα συμπληρωθούν στις φόρμες του ιστότοπου για να μείνει σε επαφή μαζί σας. Θα χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες με εμπιστευτικότητα και δεν θα τις μοιραστούμε με κανέναν. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την σελίδα μας σχετικά με την πολιτική απορρήτου. Εγγραφόμενοι στις φόρμες επικοινωνίας συναινείτε στο ότι μπορούμε να χρησιμοποιούμε τις συγκεκριμένες πληροφορίες σύμφωνα με τους όρους χρήσης. 

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ Ε.Ε.

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

Σάμου 4-6, 104 38 Μεταξουργείο,

Τηλέφωνο: 211 184 8099 , 210 52 31 788

Κινητό: 6970934790

ΩΡΕΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ 
ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:
16.00 ΜΕ 22.00
ΣΑΒΒΑΤΟ:
11.00 ΜΕ 19.00

Συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Δήλωση Απορρήτου

8 + 11 =