Οι ψυχολογικές αιτίες των ασθενειών

*Για να παρακολουθήσετε on demand το συγκεκριμένο σεμινάριο, επικοινωνήστε με τη  γραμματεία της σχολής στο τηλέφωνο 211 -1848099 ή στο email info@enallaktikipaideia.com

Περιγραφή σεμιναρίου: 

Η Ιατρική αστρολογία είναι ένας πολύ σημαντικός κλάδος της Αστρολογίας, που απαιτεί βαθιά γνώση της λειτουργίας του ανθρώπινου οργανισμού αλλά και της ψυχο-νοητικής κατάστασης του ανθρώπου, καθώς αυτά τα δύο -σώμα και ψυχή- είναι άρρηκτα συνδεδεμένα και γι’ αυτό αλληλοεπηρεαζόμενα.
Στο συγκεκριμένο σεμινάριο θα εξετάσουμε αυτήν ακριβώς τη σύνδεση, όπως μάς την υπαγορεύει η δομή του γενέθλιου ωροσκοπίου, προκειμένου να καταλάβουμε όχι μόνο που εντοπίζεται η προδιάθεση για εκδήλωση ασθένειας αλλά και ποια βιώματα, ιδέες ή πεποιθήσεις έχουν δημιουργήσει υποσυνείδητα αυτήν την προδιάθεση.

Οι περισσότεροι από εμάς αντιμετωπίζουμε τα ζητήματα υγείας ως μία φυσική εκδήλωση κάποιας οργανικής δυσλειτουργίας, που “τυχαία” μάς χτύπησε την πόρτα για να μάς ταλαιπωρήσει. Κάτω ωστόσο από κάθε ασθένεια, υπάρχει ένα ολόκληρο “πλέγμα” από ψυχολογικές, συναισθηματικές και νοητικές καταγραφές, περασμένες στο ανθρώπινο κύτταρο, ακόμη και πριν από τη γέννησή μας, που επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό τόσο το σημείο του φυσικού σώματος όπου θα εκδηλωθεί όσο και την αντιμετώπισή της με σκοπό την ίαση.
Στο σεμινάριο θα ανακαλύψουμε με ποιο τρόπο μπορεί να γίνει αυτή η αναζήτηση μέσα στο γενέθλιο χάρτη, ώστε να μάθουμε τι είναι αυτό που πραγματικά ελέγχει υποσυνείδητα την υγεία μας, ώστε να το αναστρέψουμε όσο μας επιτρέπεται.

• Ανίχνευση της πληροφορίας που μάς δίνει ο άξονας σωματικής/ψυχικής υγείας 6ου/12ου, καθώς και οι όψεις Ήλιου, Σελήνης, Άρη και Κρόνου. Ειδική αναφορά σε ASC και MC, καθώς και στο ΝΔ της Σελήνης και τις όψεις χιαστί/ΥOD ως δείκτες σημαντικών θεμάτων υγείας.

  • Τα κλειδιά για την ανακάλυψη και αντιμετώπιση των ψυχο-συναισθηματικών αιτιών που κρύβονται κάτω από την σωματική εκδήλωση της ασθένειας, ώστε να φτάσουμε στη μέγιστη δυνατή συνειδητότητα. Παραδείγματα ωροσκοπίων

Διάρκεια σεμιναρίου: 6 ώρες

Με την αγορά του σεμιναρίου σε μορφή βίντεο, θα αποστέλλεται και υλικό σε μορφή σημειώσεων αλλά και σε power point.

Παρακολουθείστε on demand όλα τα σεμινάρια Αστρολογίας που έχουν πραγματοποιηθεί στη σχολή μας από διακεκριμένους Έλληνες και Διεθνείς αστρολόγους!

Πληροφορίες στο  211 -1848099 και info@enallaktikipaideia.com

Η ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που θα συμπληρωθούν στις φόρμες του ιστότοπου για να μείνει σε επαφή μαζί σας. Θα χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες με εμπιστευτικότητα και δεν θα τις μοιραστούμε με κανέναν. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την σελίδα μας σχετικά με την πολιτική απορρήτου. Εγγραφόμενοι στις φόρμες επικοινωνίας συναινείτε στο ότι μπορούμε να χρησιμοποιούμε τις συγκεκριμένες πληροφορίες σύμφωνα με τους όρους χρήσης. 

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ Ε.Ε.

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

Σάμου 4-6, 104 38 Μεταξουργείο,

Τηλέφωνο: 211 184 8099 , 210 52 31 788

Κινητό: 6970934790

ΩΡΕΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ 
ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:
16.00 ΜΕ 22.00
ΣΑΒΒΑΤΟ:
11.00 ΜΕ 19.00

Συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Δήλωση Απορρήτου

14 + 3 =