Προβλεπτικά Συστήματα πρόβλεψης

*Για να παρακολουθήσετε on demand το συγκεκριμένο σεμινάριο, επικοινωνήστε με τη  γραμματεία της σχολής στο τηλέφωνο 211 -1848099 ή στο email info@enallaktikipaideia.com

Περιγραφή σεμιναρίου: 

Η Βάσια Κόντη είναι γνωστή για τις απόλυτα πετυχημένες προβλέψεις της εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Σε αυτό το σεμινάριο θα μας διδάξει τις τεχνικές πρόβλεψης με βάση το προοδευμένο σύστημα του Ηλιακού Τόξου (κατευθύνσεις) και θα μας δείξει πόσο γρήγορο, λεπτομερές και εύστοχο μπορεί να είναι αν συνδυαστεί σωστά με το γενέθλιο χάρτη. Επίσης η διόρθωση της ώρας γέννησης με τη μέθοδο του Ηλιακού τόξου μπορεί να γίνει με εξαιρετικά μεγάλη ακρίβεια.

Η τεχνική πρόβλεψης με βάση το Ηλιακό τόξο θεωρείται μια από τις πιο έγκυρες μεθόδους προχωρημένων Ωροσκοπίων σε παγκόσμιο επίπεδο. Η κ Κόντη θα παρουσιάσει με καθαρότητα βήμα βήμα όλη την διαδικασία και την τεχνική που ακολουθούμε με χαρακτηριστικά παραδείγματα, σημειώσεις και εκπαιδευτικό υλικό προς ανάγνωση από τους συμμετέχοντες. Απλά μαθήματα Αστρολογίας για σπουδαστές που κατέχουν τη βασική δομή ενός γενέθλιου χάρτη έτσι όπως δεν έχετε φανταστεί ποτέ.

Γρήγορη, ακριβής και εύστοχη η ανάγνωση του προοδευμένου χάρτη είναι μακράν το χρησιμότερο εργαλείο της Αστρολογίας όχι μόνο για τα γεγονότα αλλά και για την ακριβή διόρθωση ώρας του γενέθλιου χάρτη, κάτι που ταλαιπωρεί πολύ τους ερευνητές της Αστρολογίας
Μέθοδοι ανάγνωσης προοδευμένου Ηλιακού Τόξου
Μέθοδος διόρθωσης ώρας γεννήσεως με βάση σημαντικά γεγονότα της ζωής μας

Διάρκεια σεμιναρίου: 6 ώρες. Παραδείγματα έρευνας: Μαρία Εμμανουέλα Κασσαλιά

Με την αγορά του σεμιναρίου σε μορφή βίντεο, θα αποστέλλεται και υλικό σε μορφή σημειώσεων αλλά και σε power point.

Παρακολουθείστε on demand όλα τα σεμινάρια Αστρολογίας που έχουν πραγματοποιηθεί στη σχολή μας από διακεκριμένους Έλληνες και Διεθνείς αστρολόγους!

Πληροφορίες στο  211 -1848099 και info@enallaktikipaideia.com

Η ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που θα συμπληρωθούν στις φόρμες του ιστότοπου για να μείνει σε επαφή μαζί σας. Θα χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες με εμπιστευτικότητα και δεν θα τις μοιραστούμε με κανέναν. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την σελίδα μας σχετικά με την πολιτική απορρήτου. Εγγραφόμενοι στις φόρμες επικοινωνίας συναινείτε στο ότι μπορούμε να χρησιμοποιούμε τις συγκεκριμένες πληροφορίες σύμφωνα με τους όρους χρήσης. 

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ Ε.Ε.

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

Σάμου 4-6, 104 38 Μεταξουργείο,

Τηλέφωνο: 211 184 8099 , 210 52 31 788

Κινητό: 6970934790

ΩΡΕΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ 
ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:
16.00 ΜΕ 22.00
ΣΑΒΒΑΤΟ:
11.00 ΜΕ 19.00

Συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Δήλωση Απορρήτου

6 + 10 =