Παράγωγοι οίκοι στο ωροσκόπιο

*Για να παρακολουθήσετε on demand το συγκεκριμένο σεμινάριο, επικοινωνήστε με τη  γραμματεία της σχολής στο τηλέφωνο 211 -1848099 ή στο email info@enallaktikipaideia.com

Περιγραφή σεμιναρίου: 

Οι παράγωγοι οίκοι είναι ένα πολύ σημαντικό μάθημα στη μελέτη του γενέθλιου χάρτη. Οι 12 οίκοι είναι βασικά πεδία στην ανίχνευση γεγονότων στη ζωή μας αλλά ευτυχώς τα πεδία μελέτης είναι πολύ περισσότερα. Έτσι λοιπόν όταν θέλουμε να ανιχνεύσουμε τα οικονομικά της Επιχείρησης μας -όχι μόνο τα ατομικά- ποιον οίκο πρέπει να κοιτάξουμε; Παράλληλα αν θέλουμε να εξετάσουμε τα οικονομικά του παιδιού μας, του γαμπρού μας ή της αδελφής μας; Τα εγγόνια μας ή το βαπτιστήρι μας, τι περιοχή ενδιαφέροντος καταλαμβάνουν; Σημαντική ζητήματα όπως το 2ο σπίτι μας, πχ το εξοχικό μας ή το 2ο αυτοκίνητο μας;
H Georgia Stathis θα μας παρουσιάσει ένα μοναδικό workshop και με την μοναδική εμπειρία της σαν καθηγήτρια Αστρολογίας στα μεγαλύτερα σχολεία του κόσμου θα μας μεταφέρει τη μοναδική αυτή γνώση. Μην το χάσετε!

Το σεμινάριο είναι στην Αγγλική γλώσσα, με παράλληλη μετάφραση, και δίνονται αντίστοιχες σημειώσεις με μετάφραση στα Ελληνικά.

Με την αγορά του σεμιναρίου σε μορφή βίντεο, θα αποστέλλεται και υλικό σε μορφή σημειώσεων αλλά και σε power point.

Παρακολουθείστε on demand όλα τα σεμινάρια Αστρολογίας που έχουν πραγματοποιηθεί στη σχολή μας από διακεκριμένους Έλληνες και Διεθνείς αστρολόγους!

Πληροφορίες στο  211 -1848099 και info@enallaktikipaideia.com

Η ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που θα συμπληρωθούν στις φόρμες του ιστότοπου για να μείνει σε επαφή μαζί σας. Θα χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες με εμπιστευτικότητα και δεν θα τις μοιραστούμε με κανέναν. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την σελίδα μας σχετικά με την πολιτική απορρήτου. Εγγραφόμενοι στις φόρμες επικοινωνίας συναινείτε στο ότι μπορούμε να χρησιμοποιούμε τις συγκεκριμένες πληροφορίες σύμφωνα με τους όρους χρήσης. 

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ Ε.Ε.

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

Σάμου 4-6, 104 38 Μεταξουργείο,

Τηλέφωνο: 211 184 8099 , 210 52 31 788

Κινητό: 6970934790

ΩΡΕΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ 
ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:
16.00 ΜΕ 22.00
ΣΑΒΒΑΤΟ:
11.00 ΜΕ 19.00

Συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Δήλωση Απορρήτου

3 + 4 =