Καρμική Αποδέσμευση

*Για να παρακολουθήσετε on demand το συγκεκριμένο σεμινάριο, επικοινωνήστε με τη  γραμματεία της σχολής στο τηλέφωνο 211 -1848099 ή στο email info@enallaktikipaideia.com

Περιγραφή σεμιναρίου: 

Το υψηλό τίμημα της αγάπης και οι αόρατες συνδέσεις των σημαντικών σχέσεων της ζωής μας, ερωτικά, οικογενειακά, επαγγελματικά, φιλικά ακόμα και κοινωνικά όπως περιγράφονται μέσα από την σύγκριση και την ανάλυση της Καρμικής Συναστρίας. Δώστε απαντήσεις σε σπουδαία «ΓΙΑΤΙ» του παρελθόντος, του παρόντος αλλά και του μέλλοντος χρησιμοποιώντας την γνώση της αστρολογίας και την προσέγγιση της παρελθούσας εμπειρίας έτσι όπως περιγράφεται από την καρμική επαφή των πλανητών μεταξύ τους. Απελευθερωθείτε από δυσάρεστα συναισθήματα που δημιουργούν τοξικές συμπεριφορές και αντιληφθείτε την συμμετοχή σας στο Κοσμικό παζλ της «ενότητας»

Οι σύνοδοι μεταξύ 2 Ωροσκοπίων είναι πάρα πολύ σημαντικές και αποκαλύπτουν τις περιοχές του χάρτη όπου τα άτομα αναπτύσσουν μεγάλο στρες και άγχος ανταπόκρισης ή προσφέρουν ανεκτίμητη βοήθεια ο ένας στον άλλο. Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε πως ανταποκρίνονται τα μέλη μιας σχέσης σε αυτές τις συνόδους όπως επίσης και να γνωρίζουν τους λόγους για τους οποίους το Κάρμα τους έφερε κοντά. Οι προσδοκίες, τα τραύματα, οι οικονομικές διαμάχες, τα προβλήματα επικοινωνίας, οι «λευκοί» άτυχοι γάμοι, ατυχείς επαγγελματικές συνεργασίες, αλλά και σχέσεις μεταξύ γονιών και παιδιών αποκαλύπτουν την Καρμική τους προέλευση και δίνουν τη δυνατότητα της κατανόησης αλλά και της δυναμικής αποδέσμευσης από πειθαρχικά, τιμωρητικά μοντέλα κληρονομικότητας.

Διάρκεια σεμιναρίου: 6 ώρες
• Ανίχνευση της πληροφορίας μέσα από τους δεσμούς της Σελήνης, το συλλογικό ασυνείδητο και το ομαδικό Κάρμα, τις προγενέθλιες εκλείψεις, και τις δυνατότητες που προσφέρει η χρήση της Εξελικτικής Αστρολογίας
• Ανίχνευση και πλήρη ανάλυση των συνόδων μεταξύ των γενέθλιων πλανητών και η επεξήγηση τους σε 3 επίπεδα

Α) μεταξύ γονιών και παιδιών
Β) μεταξύ ερωτικών συντρόφων
Γ) μεταξύ επαγγελματικών συνεργατών ή φίλων

Με την αγορά του σεμιναρίου σε μορφή βίντεο, θα αποστέλλεται και υλικό σε μορφή σημειώσεων αλλά και σε power point.

Παρακολουθείστε on demand όλα τα σεμινάρια Αστρολογίας που έχουν πραγματοποιηθεί στη σχολή μας από διακεκριμένους Έλληνες και Διεθνείς αστρολόγους!

Πληροφορίες στο  211 -1848099 και info@enallaktikipaideia.com

Η ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που θα συμπληρωθούν στις φόρμες του ιστότοπου για να μείνει σε επαφή μαζί σας. Θα χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες με εμπιστευτικότητα και δεν θα τις μοιραστούμε με κανέναν. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την σελίδα μας σχετικά με την πολιτική απορρήτου. Εγγραφόμενοι στις φόρμες επικοινωνίας συναινείτε στο ότι μπορούμε να χρησιμοποιούμε τις συγκεκριμένες πληροφορίες σύμφωνα με τους όρους χρήσης. 

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ Ε.Ε.

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

Σάμου 4-6, 104 38 Μεταξουργείο,

Τηλέφωνο: 211 184 8099 , 210 52 31 788

Κινητό: 6970934790

ΩΡΕΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ 
ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:
16.00 ΜΕ 22.00
ΣΑΒΒΑΤΟ:
11.00 ΜΕ 19.00

Συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Δήλωση Απορρήτου

15 + 9 =