Ηλιακό Τόξο

*Για να παρακολουθήσετε on demand το συγκεκριμένο σεμινάριο, επικοινωνήστε με τη  γραμματεία της σχολής στο τηλέφωνο 211 -1848099 ή στο email info@enallaktikipaideia.com

Περιγραφή σεμιναρίου: 

Ο Ηλιος μας, το ζώδιο μας δηλαδή δηλώνει το που “λάμπουμε” ή το που αγωνιζόμαστε να λάμψουμε σε αυτή την παρούσα ζωή και ενσάρκωση. Η μέθοδος του Ηλιακού τόξου παρουσιάζει ακριβώς αυτή τη δυνατότητα εξέλιξης του Ηλιου μας όσο περνούν τα χρόνια και μεγαλώνουμε. Συνδέεται με όλα τα “πρακτικά” εξωτερικά γεγονότα που βιώνουμε στην πορεία μας αλλά και το πως ακριβώς περιγράφονται στην εξωτερική μας έκφραση. Είναι τελείως διαφορετικό προβλεπτικό σύστημα από τις πρωτεύουσες ή δευτερεύσουσες προόδους και αποτελεί σημείο “κλειδι” για την εκτίμηση των προβλέψεων μας σε ένα γενέθλιο χάρτη. Η Georgia Stathis με την τεράστια διδακτική εμπειρία της θα μας παρουσιάσει το Solar arc με απλό και πρακτικό τρόπο!
Το workshop θα γίνει στη σχολή μας και μπορείτε να το παρακολουθήσετε από κοντά ή μέσω διαδικτύου καθώς θα υπάρχει και ταυτόχρονη μετάφραση.

H Georgia Stathis έχει διδάξει στα μεγαλύτερα ινστιτούτα, κολέγια και σχολεία Αστρολογίας στον κόσμο και είμαστε εξαιρετικά περήφανοι που είναι Ελληνίδα.

Το σεμινάριο είναι στην Αγγλική γλώσσα, με παράλληλη μετάφραση, και δίνονται αντίστοιχες σημειώσεις με μετάφραση στα Ελληνικά.

Με την αγορά του σεμιναρίου σε μορφή βίντεο, θα αποστέλλεται και υλικό σε μορφή σημειώσεων αλλά και σε power point.

Παρακολουθείστε on demand όλα τα σεμινάρια Αστρολογίας που έχουν πραγματοποιηθεί στη σχολή μας από διακεκριμένους Έλληνες και Διεθνείς αστρολόγους!

Πληροφορίες στο  211 -1848099 και info@enallaktikipaideia.com

Η ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που θα συμπληρωθούν στις φόρμες του ιστότοπου για να μείνει σε επαφή μαζί σας. Θα χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες με εμπιστευτικότητα και δεν θα τις μοιραστούμε με κανέναν. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την σελίδα μας σχετικά με την πολιτική απορρήτου. Εγγραφόμενοι στις φόρμες επικοινωνίας συναινείτε στο ότι μπορούμε να χρησιμοποιούμε τις συγκεκριμένες πληροφορίες σύμφωνα με τους όρους χρήσης. 

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ Ε.Ε.

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

Σάμου 4-6, 104 38 Μεταξουργείο,

Τηλέφωνο: 211 184 8099 , 210 52 31 788

Κινητό: 6970934790

ΩΡΕΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ 
ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:
16.00 ΜΕ 22.00
ΣΑΒΒΑΤΟ:
11.00 ΜΕ 19.00

Συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Δήλωση Απορρήτου

13 + 4 =