Ηλιακές Επιστροφές – Ετήσιοι Χάρτες

*Για να παρακολουθήσετε on demand το συγκεκριμένο σεμινάριο, επικοινωνήστε με τη  γραμματεία της σχολής στο τηλέφωνο 211 -1848099 ή στο email info@enallaktikipaideia.com

Περιγραφή σεμιναρίου: 

Οι επιστροφές των πλανητών αποτελούν ένα σημαντικό προγνωστικό εργαλείο που μας αποκαλύπτουν με λεπτομέρεια τα επερχόμενα γεγονότα. Η πιο σημαντική επιστροφή όμως είναι του Ηλιου μας και κατ’ επέκταση την ημέρα των γενεθλίων μας. Σύμφωνα με αυτή καταστρώνουμε ένα μοναδικό χάρτη που μας αποσαφηνίζει με μεγάλη λεπτομέρεια τα γεγονότα της χρονιάς που ακολουθεί. Το κλίμα της χρονιάς, η ψυχολογική μας κατάσταση, οι μεταβολές του έτους, τα δύσκολα αλλά και τα εύκολα διαστήματα αποκαλύπτονται σαν ανοικτό βιβλίο μπροστά μας αρκεί να ακολουθήσουμε βασικούς κανόνες και δομική έρευνα.

Σε αυτό το σεμινάριο 6 ωρών η Βάσια Κόντη και η Misty Kuceris θα μοιράσουν απλόχερα τις γνώσεις και την εμπειρία τους για το ταξίδι που θα ακολουθήσει το άτομο στη διάρκεια των 365 ημερών που θα ακολουθήσουν ύστερα από τα γενέθλια τους. Ο Ωροσκόπος της χρονιάς, η Σελήνη καθώς και ο συσχετισμός με το γενέθλιο χάρτη θα αποτελέσουν τα δομικά εργαλεία αποκωδικοποίησης ώστε να γνωρίζετε πως ακριβώς να προετοιμάζεστε για τα χρόνια που θα ακολουθήσουν. Που συγκεντρώνεται η ενέργεια της χρονιάς; θα μετακομίσετε; θα αλλάξετε κατοικία; θα παντρευτείτε ή θα χωρίσετε; εγκυμοσύνες, γνωριμίες , επαγγελματικές επιτυχίες, αναγνώριση, οικονομικές κατευθύνσεις, αλλαγές εργασίας κλπ όλα αποκαλύπτονται και μπαίνουν σε σειρά για να ξέρετε τι να περιμένετε.

Το επίπεδο συμμετοχής είναι advnaced/master αλλά και για επαγγελματίες που θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους από την εμπειρία των Εισηγητών.

Με την αγορά του σεμιναρίου σε μορφή βίντεο, θα αποστέλλεται και υλικό σε μορφή σημειώσεων αλλά και σε power point.

Παρακολουθείστε on demand όλα τα σεμινάρια Αστρολογίας που έχουν πραγματοποιηθεί στη σχολή μας από διακεκριμένους Έλληνες και Διεθνείς αστρολόγους!

Πληροφορίες στο  211 -1848099 και info@enallaktikipaideia.com

Η ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που θα συμπληρωθούν στις φόρμες του ιστότοπου για να μείνει σε επαφή μαζί σας. Θα χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες με εμπιστευτικότητα και δεν θα τις μοιραστούμε με κανέναν. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την σελίδα μας σχετικά με την πολιτική απορρήτου. Εγγραφόμενοι στις φόρμες επικοινωνίας συναινείτε στο ότι μπορούμε να χρησιμοποιούμε τις συγκεκριμένες πληροφορίες σύμφωνα με τους όρους χρήσης. 

Ακολουθήστε μας στα Social

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ Ε.Ε.

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

Σάμου 4-6, 104 38 Μεταξουργείο,

Τηλέφωνο: 211 184 8099 , 210 52 31 788

Κινητό: 6970934790

ΩΡΕΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ 
ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:
16.00 ΜΕ 22.00
ΣΑΒΒΑΤΟ:
11.00 ΜΕ 19.00

Συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Δήλωση Απορρήτου

13 + 4 =