Ερωτικές σχέσεις: Επιτυχία ή Αποτυχία;

*Για να παρακολουθήσετε on demand το συγκεκριμένο σεμινάριο, επικοινωνήστε με τη  γραμματεία της σχολής στο τηλέφωνο 211 -1848099 ή στο email info@enallaktikipaideia.com

Περιγραφή σεμιναρίου: 

Ποια είναι η γενέθλια υπόσχεση του χάρτη μας ;
Η Μαίρη Γαλανού παρουσιάζει μια πρωτοποριακή μέθοδο –εξαιρετικά απλή- που φαίνεται αν υπάρχει θετική ή αρνητική χροιά στο Γενέθλιο χάρτη μας!
Η Βάσια Κόντη παρουσιάζει αναλυτικά τις ευκαιρίες για σημαντικές σχέσεις στον προσωπικό μας χάρτη και πως αυτές εξελίσσονται (σύντομες ή μακροπρόθεσμες)
« Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια αν μ’ αγαπά ή όχι ο καλός μου, αλλά αποφεύγω να «μαδάω» μαργαρίτες και κάνω πιο χρήσιμο ….ακούω τον παππού Πτολεμαίο, που με την πείρα του ξέρει να μου δείξει στον ωριαίο χάρτη την αλήθεια, αλλά και στο Γενέθλιο με τον ίδιο γνωστό τρόπο γιατί με παιδεύει ο γνωστός ….μαγνήτης!
Κι επειδή αυτό που βαστά αιώνες των ανθρώπων τη συνοχή, είναι η αγάπη !
Θα μιλήσουμε λοιπόν γι’ Αγάπη , με χάρτες γνωστών ανθρώπων που μπορούν να μας κάνουν να επιβεβαιωθούμε, για του παππού Πτολεμαίου το αληθές!

Επιπλέον σημειώσεις για τις Πτολεμαίκες δυνάμεις.

Με την αγορά του σεμιναρίου σε μορφή βίντεο, θα αποστέλλεται και υλικό σε μορφή σημειώσεων αλλά και σε power point.

Παρακολουθείστε on demand όλα τα σεμινάρια Αστρολογίας που έχουν πραγματοποιηθεί στη σχολή μας από διακεκριμένους Έλληνες και Διεθνείς αστρολόγους!

Πληροφορίες στο  211 -1848099 και info@enallaktikipaideia.com

Η ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που θα συμπληρωθούν στις φόρμες του ιστότοπου για να μείνει σε επαφή μαζί σας. Θα χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες με εμπιστευτικότητα και δεν θα τις μοιραστούμε με κανέναν. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την σελίδα μας σχετικά με την πολιτική απορρήτου. Εγγραφόμενοι στις φόρμες επικοινωνίας συναινείτε στο ότι μπορούμε να χρησιμοποιούμε τις συγκεκριμένες πληροφορίες σύμφωνα με τους όρους χρήσης. 

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ Ε.Ε.

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

Σάμου 4-6, 104 38 Μεταξουργείο,

Τηλέφωνο: 211 184 8099 , 210 52 31 788

Κινητό: 6970934790

ΩΡΕΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ 
ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:
16.00 ΜΕ 22.00
ΣΑΒΒΑΤΟ:
11.00 ΜΕ 19.00

Συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Δήλωση Απορρήτου

14 + 7 =