ΔΗΜΗΤΡΑ / CERES

*Για να παρακολουθήσετε on demand το συγκεκριμένο σεμινάριο, επικοινωνήστε με τη  γραμματεία της σχολής στο τηλέφωνο 211 -1848099 ή στο email info@enallaktikipaideia.com

Περιγραφή σεμιναρίου: 

Η αποφασιστική και δυναμική Δήμητρα είναι ένα από τα καλά κρυμμένα μυστικά χαρτιά του Γενέθλιου χάρτη, Η Θέα της σποράς που απεγνωσμένα ψάχνει την αγαπημένη της κόρη στα έγκατα της γης είναι αποφασισμένη να αντιταχθεί στη βούληση του τρομερού Πλούτωνα και να οδηγήσει τον πλανήτη στην πείνα και την καταστροφή, αν δεν την επιστρέψει σε κείνη. Το ισχυρό μήνυμα που δίνει στον παντοδύναμο Θεό του κάτω κόσμου την τοποθετεί στον βάθρο των ισχυρών δυναμικών θηλυκών που τολμούν να αντιταχθούν στην εξουσία του. Και αυτό ακριβώς αντιπροσωπεύει στον προσωπικό μας γενέθλιο χάρτη, να αντιληφθούμε τη δύναμη που κρύβει το θηλυκό στοιχείο μέσα μας, με σκοπό την ισχυρή διαπραγμάτευση και συμβιβασμό προκειμένου να κερδίσουμε αυτό που διακαώς επιθυμούμε!

Παράλληλα αποκαλύπτει τη σχέση με την μητέρα σας καθώς και τις υπόλοιπες γυναίκες στη ζωή σας με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο από αυτά που δεικνύει η γενέθλια Σελήνη σας,
Το πιο σημαντικό όμως από όλα είναι ότι δείχνει πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δική σας δύναμη! Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την καταστροφική ενέργεια της Δήμητρας που δείχνει ελάχιστο σεβασμό στους άλλους, είτε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις ισχυρές διαπραγματευτικές της δυνάμεις προκειμένου να οδηγηθείτε στην επιτυχία.

Μάθετε πως να ερμηνεύετε τι αντιπροσωπεύει η ΔΗΜΗΤΡΑ στο χάρτη σας και πως αυτή η κατανόηση μπορεί να κάνει δυνητικά αυτοκαταστροφικές ενέργειες και να τις μετατρέψει σε μεγάλες επιτυχίες- Μην ξεχνάμε ότι αποτελεί και έναν φοβερό δείκτη διασημότητας, δημοσιότητας που διακρίνει τους απανταχού celebrities!

Εισηγήτρια η διεθνής Αμερικανίδα καθηγήτρια Misty Kuceris (με μετάφραση στα Ελληνικά)

Με την αγορά του σεμιναρίου σε μορφή βίντεο, θα αποστέλλεται και υλικό σε μορφή σημειώσεων αλλά και σε power point.

Παρακολουθείστε on demand όλα τα σεμινάρια Αστρολογίας που έχουν πραγματοποιηθεί στη σχολή μας από διακεκριμένους Έλληνες και Διεθνείς αστρολόγους!

Πληροφορίες στο  211 -1848099 και info@enallaktikipaideia.com

Η ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που θα συμπληρωθούν στις φόρμες του ιστότοπου για να μείνει σε επαφή μαζί σας. Θα χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες με εμπιστευτικότητα και δεν θα τις μοιραστούμε με κανέναν. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την σελίδα μας σχετικά με την πολιτική απορρήτου. Εγγραφόμενοι στις φόρμες επικοινωνίας συναινείτε στο ότι μπορούμε να χρησιμοποιούμε τις συγκεκριμένες πληροφορίες σύμφωνα με τους όρους χρήσης. 

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ Ε.Ε.

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

Σάμου 4-6, 104 38 Μεταξουργείο,

Τηλέφωνο: 211 184 8099 , 210 52 31 788

Κινητό: 6970934790

ΩΡΕΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ 
ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:
16.00 ΜΕ 22.00
ΣΑΒΒΑΤΟ:
11.00 ΜΕ 19.00

Συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Δήλωση Απορρήτου

11 + 13 =