Αντιμετώπιση Πλανητικών Επιρροών

*Για να παρακολουθήσετε on demand το συγκεκριμένο σεμινάριο, επικοινωνήστε με τη  γραμματεία της σχολής στο τηλέφωνο 211 -1848099 ή στο email info@enallaktikipaideia.com

Περιγραφή σεμιναρίου: 

Μαθαίνουμε Αστρολογία;
Mα για ποιο λόγο θα ρωτήσει ευνόητα κάποιος.

Οι απαντήσεις είναι πολλές και διαφορετικές όπως πχ για σωστή προετοιμασία, για εκτίμηση καταστάσεων, για θέματα επαγγελματικά ή οικονομικά, για ζητήματα υγείας ή σχέσεων, για να βοηθήσουμε το παιδί μας ή την οικογένεια μας γενικότερα ή ακόμα γιατί απλά μας αρέσει να μελετάμε τον Ουρανό και τα μηνύματα που μας δίνει μέσω της κατάστρωσης των γενέθλιων χαρτών. Το τεράστιο κέρδος όμως από την εκμάθηση της Αστρολογίας έρχεται κυρίως επειδή μαθαίνουμε σταδιακά να αντιμετωπίζουμε τις πλανητικές επιρροές αναγνωρίζοντας πρωτίστως τον δικό μας γενέθλιο χάρτη, αυτογνωστικά και κατόπιν θέτοντας στην ρεαλιστική τους βάση τα αιτήματα των πλανητών όπως αυτοί λαμβάνουν θέση απέναντί μας στο Ουράνιο στερέωμα. Το μυστικό λοιπόν είναι να εστιάσουμε στην αναγνώριση των ενεργειών των διελαύνοντων πλανητών σχετικά με το προσωπικό μας Ωροσκόπιο και να διαχειριστούμε την ενέργεια αυτή σύμφωνα με τις οδηγίες του πλανήτη. Αν επιθυμείτε έναν πρακτικό τρόπο προσέγγισης των πλανητικών επιρροών τότε αυτό το μοναδικό σεμινάριο είναι για σας. Δώστε τέρμα στα παράπονα, τις γκρίνιες, την απαισιοδοξία και συνταχθείτε με τις οδηγίες διαχείρισης των πλανητικών επιρροών όπως θα σας τις εξηγήσουν η Αγγελική Βλαχιώτη και ο Σταύρος Μαρίνος που διδάσκουν ψυχολογική Αστρολογία στη σχολή μας.

Με την αγορά του σεμιναρίου σε μορφή βίντεο, θα αποστέλλεται και υλικό σε μορφή σημειώσεων αλλά και σε power point.

Παρακολουθείστε on demand όλα τα σεμινάρια Αστρολογίας που έχουν πραγματοποιηθεί στη σχολή μας από διακεκριμένους Έλληνες και Διεθνείς αστρολόγους!

Πληροφορίες στο  211 -1848099 και info@enallaktikipaideia.com

Η ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που θα συμπληρωθούν στις φόρμες του ιστότοπου για να μείνει σε επαφή μαζί σας. Θα χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες με εμπιστευτικότητα και δεν θα τις μοιραστούμε με κανέναν. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την σελίδα μας σχετικά με την πολιτική απορρήτου. Εγγραφόμενοι στις φόρμες επικοινωνίας συναινείτε στο ότι μπορούμε να χρησιμοποιούμε τις συγκεκριμένες πληροφορίες σύμφωνα με τους όρους χρήσης. 

Ακολουθήστε μας στα Social

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ Ε.Ε.

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

Σάμου 4-6, 104 38 Μεταξουργείο,

Τηλέφωνο: 211 184 8099 , 210 52 31 788

Κινητό: 6970934790

ΩΡΕΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ 
ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:
16.00 ΜΕ 22.00
ΣΑΒΒΑΤΟ:
11.00 ΜΕ 19.00

Συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Δήλωση Απορρήτου

15 + 6 =