«Κάρμα και προηγούμενες ενσαρκώσεις» 11 Ιουνίου 2023 Αθήνα

*Για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων, επικοινωνήστε με τη  γραμματεία της σχολής στο τηλέφωνο 211 -1848099 ή στο email info@enallaktikipaideia.com

Περιγραφή σεμιναρίου: 

Πως μπορούμε μέσα από την ανάγνωση του γενέθλιου χάρτη μας να ανιχνεύσουμε την παρελθούσα εμπειρία πολλαπλών ενσαρκώσεων αλλά και με περισσότερη ακρίβεια ποιες ήταν αυτές που μας σημάδεψαν περισσότερο. Τα τραύματα, οι ενοχές, οι φοβίες και οι ανασφάλειες καθώς και οι ανεξήγητες ψυχολογικές ασθένειες αναζητούν αναγνώριση προκειμένου να γιατρευθούν.

Ο Δημήτρης Κορωνάκης παρουσιάζει την τεράστια εμπειρία του στην Καρμική αστρολογία και η Βάσια Κόντη τον συνοδεύει αναπτύσσοντας θέματα που σχετίζονται με τις Καρμικές σχέσεις της ζωής μας και πως αυτές εξελίσσονται στην διάρκεια του χρόνου.

Δημήτρης Κορωνάκη και Βάσια Κόντη

Εναλλακτική Παιδεία – Σάμου 4-6 Αθήνα

Περισσότερες πληροφορίες σύντομα.

Παρακολουθείστε on demand όλα τα σεμινάρια Αστρολογίας που έχουν πραγματοποιηθεί στη σχολή μας από διακεκριμένους Έλληνες και Διεθνείς αστρολόγους!

Πληροφορίες στο  211 -1848099 και info@enallaktikipaideia.com

Η ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που θα συμπληρωθούν στις φόρμες του ιστότοπου για να μείνει σε επαφή μαζί σας. Θα χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες με εμπιστευτικότητα και δεν θα τις μοιραστούμε με κανέναν. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την σελίδα μας σχετικά με την πολιτική απορρήτου. Εγγραφόμενοι στις φόρμες επικοινωνίας συναινείτε στο ότι μπορούμε να χρησιμοποιούμε τις συγκεκριμένες πληροφορίες σύμφωνα με τους όρους χρήσης. 

Ακολουθήστε μας στα Social

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ Ε.Ε.

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

Σάμου 4-6, 104 38 Μεταξουργείο,

Τηλέφωνο: 211 184 8099 , 210 52 31 788

Κινητό: 6970934790

Συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Δήλωση Απορρήτου

1 + 7 =