Ερωτικές Σχέσεις, Επιτυχία ή Αποτυχία;

Κυριακή 07/04/2019 | 12:00μ.μ.

Στόχος του σεμιναρίου:

Στόχος του Σεμιναρίου αυτού είναι να γνωρίσουν οι σπουδαστές και ερευνητές της Αστρολογίας το ψυχολογικό -αυτογνωστικό μέρος αυτής της τεχνικής επιστήμης καθώς και να κατορθώσουν οι συμμετέχοντες να ανιχνεύσουν και να αποδεχθούν πιθανές “αγκυλώσεις” της δομής του Γενέθλιου χάρτη τους.

Αν επιζητάτε την επιτυχία από τις προσωπικές σας σχέσεις ή συνεργασίες, αν αποτυγχάνετε ή επαναλαμβάνετε διαρκώς μοτίβα σχέσεων που οδηγούν σε συνεχόμενες αποτυχίες, πιθανότατα οι λεπτές συχνότητες που εκπέμπετε αναγνωρίζονται από συγκεκριμένους ανθρώπους που αναπαράγουν και αυτοί από τη πλευρά τους φυτεμένα μοντέλα συμπεριφοράς.

Η Γνώση είναι το πρώτο βήμα αναγνώρισης δυνατοτήτων και κατανόησης ότι αναλαμβάνουμε την ευθύνη του εαυτού μας.

Η μελέτη του Πτολεμαίου μας αποκαλύπτει εκτός από την Ωριαία αστρολογία και στο Γενέθλιο χάρτη με τον ίδιο τρόπο γιατί μας παιδεύει ο γνωστός…..μαγνήτης

Κι επειδή αυτό που μας κρατά ζωντανούς και με ελπίδα σε αυτή τη ζωή είναι η αγάπη, θα μιλήσουμε γι αγάπη και πως θα την κερδίσουμε συνειδητά κι όχι απλά με τα ένστικτα μας. Θα δούμε χάρτες γνωστών ανθρώπων και πως τα έχουν όλα εύκολα στη ζωή τους αλλά και χάρτες λιγότερο γνωστών που θα μας επιβεβαιώσουν τις θεωρίες του παππού Πτολεμαίου το αληθές!

Μην καθυστερείτε λοιπόν και κλείστε τη θέση σας.

 

Σε ποιους απευθύνεται:

Αρχάριοι

Μέσοι

Προχωρημένοι

Το σεμινάριο έχουν τη δυνατότητα να το παρακολουθήσουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι ανεξαρτήτως επιπέδου γνώσεων -αν κάποιος δεν έχει τον προσωπικό του χάρτη μπορεί να τον ζητήσει από τη γραμματεία της σχολής με πλήρη ανάλυση προσωπικότητας μέχρι την ημέρα διεξαγωγής του σεμιναρίου.

Η παρακολούθηση μπορεί να γίνει είτε από κοντά και μέσα στην τάξη αλλά και μέσω διαδικτύου on line με τις ειδικές πλατφόρμες της σχολής, λαμβάνοντας το video του σεμιναρίου μετά το πέρας του σεμιναρίου για να μπορεί να το μελετήσει και αργότερα.

 

Μεθοδολογία:

Η διδασκαλία θα είναι απλή, πρακτική και με πραγματικά παραδείγματα διάσημων προσώπων που γνωρίζουμε ήδη τα γεγονότα στη ζωή τους για του λόγου το αληθές. Οι σημειώσεις και το υλικό της παρουσίασης power point, video κλπ θα σταλούν αμέσως στο email των συμμετεχόντων.

 

Δομή Σεμιναρίου:

Εισαγωγή στις συμπτωματικές αλλά ουσιώδεις Πτολεμαικές δυνάμεις πλανητών (πλανήτες κυβερνήτες, πτώσεις, εξάρσεις, αδυναμίες)

Οικοθεσία Γενέθλιου χάρτη

Ποιοι οίκοι αφορούν σχέσεις και συνεργασίες

Κυβερνήτες των οίκων που μας ενδιαφέρουν

Ανάγνωση του προσωπικού ωροσκοπίου και βασική κατεύθυνση

Ανίχνευση προσόντων, πλεονεκτημάτων και μειονεκτημάτων

Ψυχολογική εκτίμηση και πιθανή έκφραση επιθυμιών

Προβολές αναγκών και δυνατότητες ανασχηματισμού προσωπικού χάρτη

Δύσκολες και εύκολες γωνίες μέσα στο Ωροσκόπιο

Ψυχοπαθολογία πλανητών

Γονεϊκό πρότυπο και κοινωνικές δομές

Ξεπερνώντας τις δυσκολίες συνειδητά

Αναγνωρίζω τα βασικά σημεία που οδηγούν στην αποτυχία

Επιλέγω διαφορετικούς τρόπους πλανητικής έκφρασης και οδηγώ τον εαυτό μου στην Επιτυχία

“ Ο Σοφός Κυβερνά τ’ άστρα του”

 

Εισηγητές Σεμιναρίου:

Βάσια Κόντη

Μαίρη Γαλανού

 

Οργάνωση και Κόστος:

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί την Κυριακή 07/04/2019, σε 6 ώρες με μικρά διαλείμματα, στις εγκαταστάσεις του κέντρου δια βίου μάθησης “Εναλλακτική Παιδεία- Αστροπαιδεία”  στην οδό Σάμου 4-6 Αθήνα (έξω από το μετρό Μεταξουργείο έξοδος Δηλιγιάννη)

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 40 ευρώ.

Θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Στα διαλείμματα θα υπάρχει καφές και μικρά σνακς.

Για κράτηση θέσεων επικοινωνήστε μαζί μας στο 211 184 8099

Η ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που θα συμπληρωθούν στις φόρμες του ιστότοπου για να μείνει σε επαφή μαζί σας. Θα χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες με εμπιστευτικότητα και δεν θα τις μοιραστούμε με κανέναν. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την σελίδα μας σχετικά με την πολιτική απορρήτου. Εγγραφόμενοι στις φόρμες επικοινωνίας συναινείτε στο ότι μπορούμε να χρησιμοποιούμε τις συγκεκριμένες πληροφορίες σύμφωνα με τους όρους χρήσης. 

Ακολουθήστε μας στα Social

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ Ε.Ε.

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

Σάμου 4-6, 104 38 Μεταξουργείο,

Τηλέφωνο: 211 184 8099 , 210 52 31 788

Κινητό: 6970934790

Συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Δήλωση Απορρήτου

13 + 5 =