ΕΡΩΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ-ΣΥΝΑΣΤΡΙΕΣ και τεχνικες προβλεψης

ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2022 | 12:00μμ-18.00μμ

Στόχος του σεμιναρίου:

Οι ανθρώπινες σχέσεις είναι ένα τεράστιο θέμα μελέτης της Σύγχρονης Επιστημονικής Αστρολογίας και οι τεχνικές που ακολουθεί ένας επαγγελματίας Αστρολόγος πολλές και συχνά περίπλοκες. Η Αλεξάνδρα Καρακώστας έχει εντρυφήσει πολλά χρόνια στο RELATIONSHIP ASTROLOGY και το συγκεκριμένο θέμα αποτελεί την εξειδίκευση της. Η συμβουλή της είναι πάντα “keep it simple- Στο σεμινάριο αυτό θα μας παρουσιάσει με τις πιο απλές αλλά αποτελεσματικές μεθόδους που χρησιμοποιεί ένας αστρολόγος στο γραφείο του προκειμένου να φτάσει στο πλέον ασφαλές αποτέλεσμα μας εποικοδομητικής ή όχι προσωπικής σχέσης. Η Βάσια Κόντη στην Ελλάδα έχει χαρακτηριστεί επίσης ως η Αστρολόγος των σχέσεων και στο β μέρος αυτού του σεμιναρίου θα παρουσιάσει τις δικές της τεχνικές προσέγγισης συναστριών με απλό και κατανοητό τρόπο. Το υλικό θα δοθεί σε μορφή σημειώσεων αλλά και σε power point και μπορείτε να το παρακολουθήσετε και εξ αποστάσεως μέσω της ειδικής πλατφόρμας που διαθέτει η σχολή Εναλλακτική Παιδεία.
Θα πρέπει να κάνετε την κράτηση της θέσεως σας μέσω τηλεφώνου στη γραμματεία της σχολής ή στο email info@enallaktikipaideia.com
και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας εφόσον οι θέσεις είναι περιορισμένες μέσα στην τάξη
Το σεμινάριο μπορούν να το παρακολουθήσουν αρχάριοι αλλά και προχωρημένοι σπουδαστές εφόσον κατέχουν τις βασικές αρχές της Αστρολογίας.

 

Σε ποιους απευθύνεται:

Μέσοι

Προχωρημένοι

 

Μεθοδολογία:

Οι συναστρίες αποτελούν πάντα μια αγαπημένη μελέτη για τους αστρολόγους και το κοινό τους. Οι τεχνικές προσέγγισης είναι πολλές και αρκετά περίπλοκες εφόσον καλούμαστε να μελετήσουμε διπλούς χάρτες γενέθλιους και προοδευμένους προκειμένου να καταλήξουμε σε ένα ασφαλές συμπέρασμα. Η εμπειρία εδώ παίζει και τον σημαντικότερο ρόλο και ακριβώς αυτό θα παρέχουν οι εισηγήτριες του σεμιναρίου αυτού ώστε να πάμε με απλά βήματα στο ποθητό αποτέλεσμα.

 

Δομή Σεμιναρίου:

Γρήγορη, ακριβής και εύστοχη η ανάγνωση των Γενέθλιων χαρτών των μελών μιας σχέσης
Καλύτερες και χειρότερες αστρολογικές γωνίες
Οικογενειακές τυπικές σχέσεις; ή σχέσεις καταστροφικού πάθους;
Πως αναγνωρίζουμε τις σχέσεις που θα πάνε μακριά;
Πως αναγνωρίζουμε τις σχέσεις που θα μας ταλαιπωρήσουν;
Πίστη και απιστία στη σχέση! Γενέθλια υπόσχεση και προδιαγραφή;
Δουλεύοντας πάνω σε συναστρίες και αναζητώντας τις λύσεις
Αν γνωρίζεις….μπορείς να το λύσεις!
Προοδευμένες συναστρίες και εξέλιξη σχέσεων
Σύνθετοι χάρτες και πως προδιαγραφές

 

Εισηγητές Σεμιναρίου:

Αλεξάνδρα Καρακώστας
Βάσια Κόντη

Παραδείγματα έρευνας
Σημειώσεις και υλικό παρουσίασης

 

Οργάνωση και Κόστος:

Το σεμινάριο υλοποιείται σε συνολικά 6 ώρες , στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης της Εναλλακτικής Παιδείας, Σάμου 4-6, 104 38 Μεταξουργείο αλλά και με δυνατότητα παρακολούθησης on line.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται σε 50 ευρώ. Παρέχεται έκπτωση στους σπουδαστές της σχολής Εναλλακτική Παιδεία.

Δηλώσεις συμμετοχής στο 211 -1848099 και info@enallaktikipaideia.com

Για κράτηση θέσεων επικοινωνήστε μαζί μας στο 211 184 8099

Η ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που θα συμπληρωθούν στις φόρμες του ιστότοπου για να μείνει σε επαφή μαζί σας. Θα χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες με εμπιστευτικότητα και δεν θα τις μοιραστούμε με κανέναν. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την σελίδα μας σχετικά με την πολιτική απορρήτου. Εγγραφόμενοι στις φόρμες επικοινωνίας συναινείτε στο ότι μπορούμε να χρησιμοποιούμε τις συγκεκριμένες πληροφορίες σύμφωνα με τους όρους χρήσης. 

Ακολουθήστε μας στα Social

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ Ε.Ε.

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

Σάμου 4-6, 104 38 Μεταξουργείο,

Τηλέφωνο: 211 184 8099 , 210 52 31 788

Κινητό: 6970934790

Συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Δήλωση Απορρήτου

14 + 3 =